Meni ovo malo bezveze, mislim ko ovi klnci sto ih slusam o nekim kolima kad pricaju videli na tv-u ili citali u nekim novinama, koja tek izadju sa trake, neki besni mercedesi lambordzini i jagurai...
Mozda ih nekada budu videli u zivotu jednom, mozda...
Koga zabole penis za te stvari koji nisu za nas obicne smrtnike?
E ajde vise dosta sa samranjem i trovanjem na berzi... Cemu otvaranje tema za sve i svasta... wooowwww vidi ovo, vidi ono, koliki ti je... blabla... Ajde vise idi obesi se ko god da je iza nadimka... Bolesni ljudi.
Divno, ali beskorisno. Jedno ako mogu da izvucem neku pravu kintu iz androida pomocu trika.
Inace ovo sa xendza, sale, trandza, odgovori, brisanje... pocinje da smara. Ovd treba malo da svrate oni Nazi admini sa bencha, pa da vidite ste je disciplina :P
:: Ljudi se vise zabave za necim ovakvim :: :: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TFRE8ymTWz :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis: Mx51 :: Dell 22 ::
Dali su mi negativne poene sto sam prekrsio neko pravilo koje nigde nije ni navedeno. Sta sad, treba da gledam u pasulj. Napusio sam ih ali na finjaka, da me ne banuju. Neka me, moze i taj bench necemu da posluzi...
nije bre xendza sale, xendza je xenzda, a sale je sale:)
inace, tv je odlican ali promasena investicija, za danasnje vreme. jer kad se ta tehnologija omasovi i zapravo bude u upotrebi od strane TV stanica, izaci ce novi mnogo bolji modeli koje ce svi kupovati za manje para, a taj ce biti stari model placen 15k eura koji niko nece zeleti da kupi od tebe. TRENUTNO, promasena investicija, ali za 2-3 godine, vredi razmisliti. Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: ja sam samo nasao saletu deck :: xendza je sal :: :: :: HOLYWOOD :: ::
Dotična nazovi `devojka` je samo upala u facebook mod pa ja okačila TV koji ne planira da kupi već se oduševila `koliki je` __________________ Scourge of PCBerza
:: nije bre xendza sale, xendza je xenzda, a sale je sale: :: :: inace, tv je odlican ali promasena investicija, za danasnje vreme. jer kad se ta tehnologija omasovi i zapravo bude u upotrebi od strane TV stanica, izaci ce novi mnogo bolji modeli koje ce svi kupovati za manje para, a taj ce biti stari model placen 15k eura koji niko nece zeleti da kupi od tebe. TRENUTNO, promasena investicija, ali za 2-3 godine, vredi razmisliti :: Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod.. :: :: :: ja sam samo nasao saletu deck :: :: xendza je sal :: :: :: :: :: :: HOLYWOOD :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.