Pozdrav, bilo je već tema, gledao sam, ali mi ipak treba savet. Odlučo sam da svoj Samsung SyncMaster 932BF pošaljem u penziju, pa da uzem nešto drugo. Sa Samsungom imam dobra iskustva, pre sam imao njhove CRT-ove, tako da bih najverovatije išao na njihov proizvod, ali ne nužno. Koristim PC uglavnom za office poslove, net, igram se ponekad. Uzeo bih neki od 23`, poželjno je da bude ona glosy crna plastika, u početku me je nervirala, ali sad je sve tako, imam takav tv u sobi, pa da ne odudara. Pre bih išao na odnos 16/10 nego 16/9, jer mi je bliže onim klasičnim nekadašnjim 4/3, i čini mi se ugodnije za rad, ne mora da bude full hd, filmove ću gledati na full hd televizoru. Rezolucija 1680x1050, ili treba više? Na poslu imam Samsung B2230 sa tom rezolucijom, i deluje mi OK. Znam da je to stariji model, ne znam koji mu je naslednik. I da, da ne zaboravim, biće priključen na SAPPHIRE HD 6850 1GB GDDR5 A budžet je oko 15.000, može i 2-3 hiljade gore ako je opravdano. Znači neki best-buy za 150 evra.
@stantic Kao sto ti je Dexter predlozio, LG modeli uglavnom imaju glossy plastiku i veoma su lepi i kvalitetni (cisto da cujes jos jedno misljenje jer ces dobiti ovde samo predloge da uzmes Dell-a). Ja konkretno imam ovaj model http://goo.gl/Zyrp5 (nema ga vise u prodaji, izasao je neki naslednik verovatno) i imam samo reci hvale za njega. Moram samo da napomenem da sve one price o svakodnevnom brisanju prasine na glossy monitorima ne slusas. Obrisem monitor jednom u dve nedelje (a ne moram ni tada), ne diram ga prstima svaki dan da bi ostajali otisci po njemu (nemam sta da ga cackam kad je podesen kako mi odgovara, a kada vidim nekog kretena da krene prstom da mi bocka po monitoru i da mi `pokazuje` sve sto moze i misem odmah ga zaustavim). I sve cakli... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Dell u2312hm samo i nista drugo.Perfektan. :)))) Salim se ali imam ovaj dell i odlican je a lg nemam i necu da komentarisem.A 16.10 mi se ne svidja nikako al to je vec stvar ukusa.Glossy ne volim takodje al to je opet stvar ukusa.Lg jeste kvalitetan to stoji. Intel i5 2400 Gigabyte z68p ds3 Msi Gtx 560ti Hawk 16gb ddr3 Samsnug 830 ssd 64gb + Hitachi 1tb sata3 Lc Power proline 500w Steelseries Sensei + Logitech g 105 Dell U2312HM Aerocool Strike X
sto kupujes mator model posle ces da naletis na noviji i ima da se kajes samo tako...:)
vec sad imas super tanke povoljne IPS monitore do 18000 sto kupujes ovog matorog dela? i jos mu se svi zale na uzasno probijanje svetla sto ume da iritira kad gledas film. najbolje bi bilo da ti ga tamo ukljuce pre kupovine da ne bi posle vracao ( smor ) aj sretno
Nije mi bitno za filmove, neću ih gledati na njemu. A koji model je njegov naslednik, tj. šta ti predlažeš u toj ceni i tog kvaliteta? Logično mi je da je u2312hm model dobar, čim su ljudi koji ga imaju zadovoljnji njime, to mi je i presudno, zato sam i postavio temu ovde. Znam da su to ljudi koji provedu više sati dnevno ispred monitora, pa ako oni nemaju zamerke, neću verovatno imati ni ja. A sad koji je najnoviji model, koja marka itd, ne opterećujem se tim stvarima, bitno mi je da za dati novac dobijem najbolje. A ako ne nešto ne štima, pa valjda ima garancija... Ali evo ako ima noviji model, po sličnoj ceni, da je dobar kao u2312hm, spreman sam da uzmem u razmatranje.
:: sto kupujes mator model posle ces da naletis na noviji i ima da se kajes samo tako...: :: :: :: vec sad imas super tanke povoljne IPS monitore do 18000 sto kupujes ovog matorog dela? i jos mu se svi zale na uzasno probijanje svetla sto ume da iritira kad gledas film :: najbolje bi bilo da ti ga tamo ukljuce pre kupovine da ne bi posle vracao ( smor :: aj sretno
aj kupi ga ali imam neki osecaj da ce se sigurno sledecih meseci pojaviti nesto mnogo naprednije i lepse ....ne kazem da nije ovaj dell dobar izbor samo ti skrecem paznju da odmah izaberes perfektan nego da se smaras pa vracas pa ovo pa ono nego odmah skratis muke i kupis pravu stvar zato kazem probaj pre kupovine nemoj ovde nikome da verujes 100 % uveri se sam svojim ocima....to je sustina shetaj gledaj insistiraj da ti ukljuce da vidis sliku i tako to... zato kazem sretna kupovina ( srbija je ovo ) aj proveri ovaj philips kakav je meni on deluje totalno ok + je najjnoviji model
Koristim stariji Dell (u2311h) monitor sa ips panelom vec vise od godinu dana i zadovoljan sam. Probijanje svetla nije vidljivo za vreme gledanja filmova i vidi se samo iz par uglova. Ukucaj u2312hm glow i sam odluci da li ce to da ti smeta.
Dovoljno je reci da taj PHILIPSov monitor nema DVI pa bih zbog toga uzeo Dell.
jbt-e koji si ti lik prvo trazis ovde savete pa kazes e kupicu ovo sta mislite o tome ti ili si neki zajebant ili admin kome je mnogo dosadno aj KUPI OVO .I. !!! POTROSI ja SILNO VREME NA TEBE ...pi.ko jedna !!!
Kad vec kupujes LG tih dimenzija, bolje da pogledas LG D2343 3D. Skuplji je od tog za 800RSD, tako da vredi uzeti u razmatranje posto dobijas opciju da gledas i 3D filmove
:: Nisam protiv philipsa, ali mi se nekako bela boja baš ne uklapa u ambijent :: :: Nego, našao sam ovaj L :: http://alturl.com/jbfr :: piše da je novo, dizajn mi odgovara, a i cena je tu negde :: Ima li ga neko, i šta mislite o njemu :: :: ::
Pa kad ti je vreme tako skupo, što visiš na berzi po ceo dan i još se ljutiš bez razloga!? Nisam ni admin ni zajebant, nego pokušavam da nađem sebi najbolji monitor za 150 eura, jer ne kupujem to baš svaki dan, ovaj koji još uvek koristim sam uzeo pre 4 god, i tad je koštao 200 eura. Vidim da je dosta ljudi zadovljno dellom, a na TVOJU preporuku sam tražio nešto drugo, i videi taj novi LG. I šta je sad problem? Što pitam da li ga neko ima i kakva su iskustva? Nisam doneo odluku, vučem na della baš zbog ljudi sa berze, ali ajd da vidim i ostale, pre svega NOVE modele (na tvoj predlog). Osim toga, mislim da vreme potrošeno ovde nije samo na mene, jer će možda još neko ko ima dilemu kao ja da ima koristi. Kao što vidiš, nemam puno postova, ali dugo pratim forum, i puno puta sam našao korisne savete, iako lično nisam učestvovao u diskusijama. Hvala svima na savetima i iznošenju iskustava, a onima koji se ljute i kojima je to smor, neka zaobiđu ovakve teme. A o tvoj `jeziku`, no comment!
:: jbt-e koji si ti lik prvo trazis ovde savete pa kazes e kupicu ovo sta mislite o tome ti ili si neki zajebant ili admin kome je mnogo dosadno aj KUPI OVO .I. !!! POTROSI ja SILNO VREME NA TEBE ...pi.ko jedna !! :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.