Samo na prvoj stranici imas bar 2-3 teme gde se raspredalo i lupetale gluposti danima i sad bi da pravis private party? Dosadno ti? Nemas drustvo? Get a life!
Uzmi 660ti koja je jaca ne samo od 7970, vec i od nadolazece 8970 kao i od 9970, sad ce fanboysi da se jave ti kazu zasto...
Ili ako imas povoljno neku 660Ti ispod cene, onda nju. Ja bih tako da sam na tvom mestu. Inace...
Off
Nerealne su cene kod nas, jer recimo u USA GTX670 je svega 2-3k dinara skuplja od 7950, dok je ovde razlika mnogo veca i mislim da upravo zbog toga dosta ljudi ide na 7950 umesto na 660Ti, najvise zbog placeno/dobijeno. Da je kod nas cenovno 660Ti pozicionirana kao preko, bila bi best buy karta, ali ovako, jbga.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.