Ono sto je meni problem je to da nisam toliko upucen u tehnologiju televizora u poslednje vreme, i nisam siguran da li da gledam samo SAMSUNG ili da pogledam recimo LG ili neki drugi model. Ono sto meni otprilike treba je neki TV od 32`.
1. Da li su ovi televizori koje sam navbeo dobri za cenu 350-400e ili ima moćda i boljih? 2. na sta bih trebao da obratim posebni paznju pri kupovini televizora? 3. gledao sam na par mesta, ali ipak da pitam da li neko zna gde su najpovoljnije cene (nisam siguran da li smeju da se imenuje prodavnice)?
Nema diskusije, za 50000 okruglo koliko kosta kod tehno$#@%@ na akciji jaci tv ne mozes da nadjes bajo, ima sve sto ce ti ikad zatrebati u zivotu .) Negde videh na jutjubu da kenjaju o ghostingu u igrama al opet to zavisi od panela koji zabodes, ja se najiskrenije nadam da kod nas nece doci najgori shkart, jer cu im ga najljubaznije vratiti u tom sluchaju :)) Elem FULL HD, DVB-T2, SMART (imas browser, youtube, aplikacije, ku`ce, palce) ma brate, ja sam odusevljen, jedino mi je zao sto nemam kinte za neku 37` al s obzirom na prostor, kontam da mi je 32` sasvim ok za pocetak.
Btw, imas lika na KP koji prodaje odlican LED tv ue37d5500 za 400e, po meni za te pare best buy, bez obzira sto je model za 2011.god, po meni bolji od nove E serije! :) Poz
Pa nemozes tako nesto izjaviti, jer nije isto staviti tv od 42` u stan od 18m2 ili od 150m2. Za odabir velicine TV-a je jako bitno u koliku prostoriju zelis tv da stavis. Za manju sobicu je dovoljan i 24` inca tv.
:: bar 37/40 idealno 42 inca, zajebi 32, toliki ti je sad crt garant.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
@dbqp EH5300 modeli nemaju DVB-T2 i Wi-Fi kao sto pise na Samsung-ovom sajtu ali za te pare sigurno nema funkcionalnijeg TV-a.
D5500 od EH5300 sigurno nije bolji... u rangu je sa EH5000.
Slazem se sa Mirkom za velicinu. 32` mi stoji u spavacoj sobi, gledam ga sa vece udaljenosti nego 40` u dnevnoj sobi i skoro da mi smeta njegova velicina, upravo zbog male prostorije u kojoj se nalazi (bez obzira na to sto je okacen na zid, na malo vecu visinu).
S druge strane... pre neki dan sam bio kod ortaka i izvalio da gleda Hustler HD na TV-u od 24`... smorio se =]
ovaj prvi sto si izabrao je sasvim ok i ima pristojnu cenu 43000 led je ima 32 incha ima full hd meni taj bas deluje super dobro si izabrao. e da ako ti je soba bas mala na primer 3x4 onda izbegavaj 32 incha i uzmi 24 ili 26 sta vec ima na stanju .
Meni je soba 4x3 mozda mrva jace, pa imam LG 32 inca TV, koji sluzi i kao monitor. Hteo sam i 37, ali police za diskove mi nisu dozvoljavale. Uzecu 37 inca sledeci put, ali onaj LG frameless TV. 32 ili 37 inca za ovakvu sobu je sasvim dovoljno.
:: ovaj prvi sto si izabrao je sasvim ok i ima pristojnu cenu 43000 led je ima 32 incha ima full hd meni taj bas deluje super dobro si izabrao. e da ako ti je soba bas mala na primer 3x4 onda izbegavaj 32 incha i uzmi 24 ili 26 sta vec ima na stanju :: :: ::
Pazi,za te pare na KP mozes da uzmes i samsung 32es5500,a mislim da mozes i 40eh5000(420-430eura).Na 37` zaboravi kod samsunga,jer on ne pravi te velicine ekrana,kupuje od kineza i koreanaca panele i ugradjuje ih(chao-mei,au optronic,tako nesto).Zavisi i sta hoces od tv,eh5300 je najeftiniji smart model samsunga,serije 4000 ne gledaj,to su hd ready modeli.eh5000 je ful hd,nema smart funkcije i 50hz je.Prvi model sa 100hz je 5500(ali ni on nema pravih 100hz,vec pise CMR,sto zaci da softverski nadogradjuje sliku na 100hz,u servisnom meniju mu pise da je 50hz).Gledaj da uzmes bar 40`,jer 32` je bas mali.Od LG ,mozda LG 32LM611,kosta 430eura,3d led tv i jaci modeli,koji su i skuplji,zato je najbolje da gledas samsung,jer u ovom nizem cenovnom rangu ima bolju multimedijalnu podrsku(DTS).Oni koji imaju ugradjen dvb-t2 tjuner,namenjen je za englesko i svedsko trziste. Inace,40` full hd je normalno gledati sa 2,5m,pisano sto puta do sada,potrazi po netu koliko je optimalno rastojanje za koju dijagonalu pa ces videti.Na KP imas dosta oglasa i cena,pa malo potrazi i vidi kako ide za garanciju,dostavu i tako to.Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.