Dakle, drugaru riknula graficka leadtek px9500gt .. sad treba nesto da dodje umesto nje.. znaci, treba mi savet sta najbolje da se uzme za procesor e5300 i 3gb ram ddr2.. napajanje frontier 500w 22A na +12V.
`Nauka je dosla do zadivljujucih saznanja, ali ja vise volim da sam zadovoljan nego da sam u pravu...`
Hvala na brzim odgovorima, ipak cu da jurim neku polovnjacu 5770 sa nekom garancijom ako uspe da se nadje.. samo sam hteo znati da ne bude previse opterecen cpu i psu za ovakvu karticu, ali posto kazete da bi mogla i 6870 onda bi 5770 trebala da bude sasvim ok. Znaci plafon oko 60 eura
`Nauka je dosla do zadivljujucih saznanja, ali ja vise volim da sam zadovoljan nego da sam u pravu...`
S tim napajanjem koje je verovatno i staro nema šanse da ti kako treba radi neka 6870.Dal može. Pa verovatno da ali.... http://is.gd/p1SJIv Ja bi tu najviše stavio neku 7750 ili 5750. nikao se nebi igrao sa one preko 90w.Mislim da je za to napajanje previše ta 5770.7750 ne traži dodatno napajanje vec svu struju vuce preko maticne. To je jedino što mislim da ti je sigurno :)
Ma nije problem dal treba il ne treba dodatni šestopinski.Za 6870 treba 2 šestopinska.Problem ti je to napajanje koje bi stvarno trebalo da se zameni,znaci neko najjeftinije od nazovi 600 w i onda staviš tu 5770 il 6770 a šestopinski napraviš od 2 cetvoropinska.Ta dodatna 30-40 w ima da izdrži to neko najjeftinije napajanje.
Boze od 10 odgovora samo jedan covek spominje nvidiju hahaha... Kolko su ljudi ovde AMD FANBOYevi da je to strasno... Cinjenica da bi oni samo u inat nvidiji i intelu, makar i bili gori kupovali amd i samo amd...
Cast izuzecima je dexter. Svaka cast ,samo tako nastavi... Vidi se da ne pripadas ni jednom taboru , kako po komentaru tako i po masini !
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Gainward gtx275 /2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio-Esi Prodigy 7.1 hifi.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.
:: 6850/7770 ili ako volis zelene gtx 550 ti / gtx 65 :: :: Ne bi ja tu turao 687 :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Da stavi osakaćenu gtx460 i da klokne procesor na 5 giga sa tečnim azotom da ga ne bi grafička udavila k`o zmija žabu?
Ja ne pripadam nijednom taboru i realno mislim da je kod ograničenog budžeta skoro uvek bolje ići na AMD/ATI. Ni ja nisam bio najsrećniji kad sam sa Nvidije prešao na ATi jer sam bio skeptičan, ali sam ovom grafičkom iz potpisa prezadovoljan.
Nedavno smo zezali nekoga da gura dal GTX660 ili neku kartu u tom rangu na kinezu od 500-600w ali se ne sećam koga... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.