Pravo da ti kazem ja a i svi mi smo se zabrinuli sto se ne javljas. Cirka je proslo 3 dana, pa se uplasih da nisi ostao zavejan u toj Ukrajni (zavejan autobus na sred puta, cekas na Aerodromu a od wireless-a ni traga). Watta relief... Srecom, revidirao si svoje prvobitno obecanje da neces vise da reklamiras Asus na forumu, jer da nisi, svi mi bi smo kolektivno neizmerno patili Ko ce onda da nas obavestava o Asusu i njegovim proizvodima od bubreg i po ako ne ti?
:: U pravu si.Ta karta ima ROGove samim tim sto je AMD,dzabe Asus dizajn kad pali na guranje :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Ma ja neću, smaranje i meni. Milsim, ovo je `poslastica` za one koji su držali ovakvo parče u rukama, a ja sam ovo i modovao, i obarao svetske rekorde, itd. Međutim ti bratić si jedan od onih hejtera zbog kojih neću vala ništa više posle ovoga napisati na temu ROG-a i sličnih ASUS super stvari. :)
Obavestavaj ti nas o mocnom Asus-u samo daj malo neke ozbiljnije stvari,Intel/nVidia,ovo je za amatere i sirotinju a opet skupo kao za oko! Mislim das 500 eur za AMD.WTF?To je isto kao da si platio Fiat-a Stillo 100k eur a mogao si da kupis Porsche 911 Turbo S PDK
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ne razumes. Stvaras kontra efekat, ti na ovaj forum dolazis samo da bi reklamirao Asus i ni zbog cega drugog (i da povecas posetu svom forumu, zaboravih). Da si regular member, pa brate spamuj do mile volje, ali ovako dodjes samo kao bot (HW bot tj ) i toliko od tebe. Niko ovde nema nista protiv Asusa, sta vise, naprotiv...
:: @ Miskoniu :: :: Ma ja neću, smaranje i meni. Milsim, ovo je `poslastica` za one koji su držali ovakvo parče u rukama, a ja sam ovo i modovao, i obarao svetske rekorde, itd. Međutim ti bratić si jedan od onih hejtera zbog kojih neću vala ništa više posle ovoga napisati na temu ROG-a i sličnih ASUS super stvari. : :: :: ::
Kako bi se ova grafika slagala sa bakutanovom jelkicom od kucista... Sve u boji, jos i grafika da menja boju, prava bozicna atmosfera... EDIT: Ko hoce da se kladi, da u narednih par dana ocekujemo temu: ``muahaha hejteri, stigo MATRIX! `` :D
:: Kako bi se ova grafika slagala sa bakutanovom jelkicom od kucista... Sve u boji, jos i grafika da menja boju, prava bozicna atmosfera... :: EDIT: Ko hoce da se kladi, da u narednih par dana ocekujemo temu: ``muahaha hejteri, stigo MATRIX! `` : :: ::
Ma nije lose da bacis neke novosti iz asus kuhunje, al nemoj da si gay, budi malo ovde aktivniji ali da to nema veze sa asusom, ako me kapiras, zato Mishko baca hejt...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.