e ovako skinem film Resident Evil Retribution 2012 3D 1080p Bluray i evo sta se desi kad film pustim preko KM playera (mkv format),ovo do sad nisam video!?Dupla slika!
Pusti na 3d televizoru i videces da nista ne fali slici ali ti pustas 3d film na standardnom monitoru i onda ne moze da preklopi te dve slike nego ih razdvoji...
Obrati malo paznju sledeci put kad skidas neki film, 100% pise u opisu da je 3d.
Inace film je tesko govno, bolje nemoj ni da gledas...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
pa sad nemogu da se setim da sam do sad skidao film bas da je 3D,ali to nisam znao da na obicnom lcd tv-u nemoze da se gleda 3D film kao obican!Da znao sam da skidam 3D ali ovo nisma znao,moj propust!Hvala vam!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.