Ovako, juče sam ubacio MSI 7950 TFIII...instalirao sve, probao igre, 3d mark, furmark...lepo radi, ne prelazi 70c...Naravno, buraz upali komp jutros, sve radi, vrte se ventovi, ali nema slike na monitoru (menja se samo analog/digital signal). Trenutno sam na poslu, pogledaću kad se vratim popodne, ali mi đavo ne da mira-pa da pitam šta bi sve moglo da bude. Burazer je proverio kabl (dvi), ok je. Sumnjam da je možda iskočila iz slota pošto je teška...Izvinjavam se na smaranju... Fiat iustitia, et pereat mundus
Proveriću, naravno...savetovao si mi WF u jednoj od tema (htedoh da je uzmem ali ne bi stala u kućište), a ja se odlučih za MSI i eto s*anja...videćemo... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Ma samo dobro proverite kablove, bice da je do toga :: :: Ako nije do toga sta reci, karta je poluispravna, garancija cao :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Kaže mi burazer da se upalio posle restarta...jedino što je bilo malo izvan normale je prazan prozor preko celog ekrana pri pojavljivanu desktopa, koji se sam zatvorio posle par sekundi. Proveriću spojeve kad dodjem kući pa videćemo.. Fiat iustitia, et pereat mundus
Su se koristili VHS rekorderi i plejeri... Tako mene sudbina odvede na put nekih par meseci vratim se ja kuci i rekoh daj da kresnem VHS da pogledam neki film...
Kad ono PRC, nece...
Uzrok zimsko vreme, moji ostavili otvoren prozor temperatura je bilo u sobi bas niska ne vise od 5°C, ja popizdeo pa nije valjda da si crko a nema sest meseci kako sam te kupio...
Zatvorim ja prozor posto je bilo hladnjikavo, temperatura se ustali na preko 20°C kad eto ga SmugSmug VHS se proboravio i proradio...
Ne mora da znaci ali mozda se i vama ovo desilo, jednostavno ponekad ni PC nece da upali kad mu je hladno...
Normalno radi ceo dan, i samo se odjednom ugasi monitor kao da ode u stand by-blinka lampica na monitoru (ima signal), ali ne reaguje ni na šta. Kada ga restartujem radi normalno. Da nije neka glupost-power management, screen saver i sl? Fiat iustitia, et pereat mundus
Naletao sam na taj problem ako se gasi hard disk, desava se da nece da se probudi komp uopste ako je dugo tako kao uspavan (hdd). To se desava smo kad se ostavi da stoji komp neko vreme ili se to desava u sred rada na njemu.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: Ovako, juče sam ubacio MSI 7950 TFIII...instalirao sve, probao igre, 3d mark, furmark...lepo radi, ne prelazi 70c...Naravno, buraz upali komp jutros, sve radi, vrte se ventovi, ali nema slike na monitoru (menja se samo analog/digital signal). Trenutno sam na poslu, pogledaću kad se vratim popodne, ali mi đavo ne da mira-pa da pitam šta bi sve moglo da bude. Burazer je proverio kabl (dvi), ok je. Sumnjam da je možda iskočila iz slota pošto je teška...Izvinjavam se na smaranju.. :: Fiat iustitia, et pereat mundus ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.