Ova masina uglavnom odgovara svim mojim potrebama, ali planiram malo da je renoviram, pa bih poceo od graficke. Zeleo bih da uzmem neku koja moze da `tera` ove novije igre poput Hitmana, pa me zanima koju biste mi preporucili, a da nije previse skupa? Prodao bih sadasnju i dodao jos maximum 50eura za novu. Da li je moguce naci ok karticu u tom cenovnom rangu? Moze i polovna da bude.
Ako dobiješ 20€ za tu tvoju (teško, realističnije je 15) i cifrom koju si spreman da dodaš možeš skoro da dobaciš do polovne 6850 jer ih već ima za 75€. Te karte već zahtevaju ne prejako ali kršteno napajanje.
Novo ne,ne da valja.Polovno u garanciji da,gtx 460 za oko 80e ako imaš dobro napajanje od 500w. Ako imaš slabije napajanje onda neka 6850 oko 90e. edit... ako ima 6850 za 75e ja časa ne bih casio... fx+gtx masina :)))
:: E ovako. Imam sledecu konfoguraciju: :: :: 770-C4 :: AMD Athlon II X2 25 :: 2.00 GB RAM DDR :: 256MB GeForce 8600 GT :: :: Ova masina uglavnom odgovara svim mojim potrebama, ali planiram malo da je renoviram, pa bih poceo od graficke. Zeleo bih da uzmem neku koja moze da `tera` ove novije igre poput Hitmana, pa me zanima koju biste mi preporucili, a da nije previse skupa? Prodao bih sadasnju i dodao jos maximum 50eura za novu. Da li je moguce naci ok karticu u tom cenovnom rangu? Moze i polovna da bude :: :: Hvala.
Bila jedna pre neki dan za 75 ali ne mogu da je nađem sad. Ima na ITsvetu jedna za 80.
:: Novo ne,ne da valja.Polovno u garanciji da,gtx 460 za oko 80e ako imaš dobro napajanje od 500w :: Ako imaš slabije napajanje onda neka 6850 oko 90e :: edit... ako ima 6850 za 75e ja časa ne bih casio..
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.