A jel si imao problem sa gasenjem monitora par sekundi po paljenju? Onda iskljucis adapter, ukljucis ga ponovo i tako nastavi normalno da radi 2-3-5-10-15 dana... Moj jeste, bio na servisu i sredjen je. Sada izlazi iz 3 godina garancije, pa cu da ga prodam, uzimam U2312. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro A1150 2GB/120GB/ATI X1600/10.6.8
Problem je sigurno do invertera ili lampe oslabile i ne sijaju kako treba po krajevima. Moguce da je napon los iz invertera ili su lampe dotrajale. Trebalo bi da se proba sa ispravnim lampama (onako, samo da se nakace umesto tih i vidi dali ce cele sijati kako treba) Pa ako i one polovicno sijaju, ondak treba prekontrolisati inverter i da li negde mozda varnici, konektori, hladan lem...Vidi se u mraku ako negde varnici na konektorima i PCB-u i automatski ce lampa slabije svetleti, a to se upravo manifestuje kod tebe..
Ne bi se videlo. Ne bi ti to ni primetio, da ti ja ne ukazem na to.
Nema sanse. :_)
Markovic, ne brate... :) Nisam to mislio.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: E jbg al te hoce.. :: :: Nesto jebe, meni mirise na lampe, :: inverter nekako bi bilo problema preko celog ekrana, mada otkud znam :: :: Bas me zanima kako to izgleda, il bi se videlo ako bi slikao :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 ::
:: internet sam sredio.. :: :: Ono sto sam primetio u vezi sa monitorom, jeste da mu treba vremena da se `osvetli`.. :: :: Tipa, upalim ga - prodje oko 15-20 minuta, i onda je tek skroz `svetao`.. :: :: Nemam grejajne u sobi - sigurno je oko 15c, najvise.. Da nije zato?
Imao sam isti problem i mislio da je invertor ili lampa, ali problem je nestao kad sam počeo da grejem sobu. Tako da mislim da je isti problem i kod tebe, znači hladna soba !!!!!!!!!!!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.