Cek da se razbude, sad ces i ti da popijes disciplinski spam xD Imal` jos cega zanimljivog u 2014toj? Kakve su ribe tamo, kakva se kola voze? Jel udjosmo u eu? xP
@pahtPhuck Niko ne gotivi teme gde se prica o necemu sto jos nije ni izaslo a nece ni skoro, jer eto npr. fx amd cpu je bio jebanje keve ovo ono, kad ispade isti kao pII...
Zato smo okrenuli na zajebanciju.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Ja sam samo objavio podatak na koji sam naišao. JESAM LI JA KRENUO DA SE PROSERAVAM, DA OMALOVAŽAVAM DRUGOG PROIZVOĐAČA (nvidiju), ili da lupetam stvari u stilu kako će `ova kartica da vaskrsava mrtve, koliko je dobra`? NISAM. Samo sam objavio podatak. I NE VIDIM U ČEMU JE PROBLEM da se zna kakva će biti buduća `flagship` kartica. Nikog nisam vređao, ništa nisam omalovažavao - samo sam objavio podatak.
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
+1 What`s the f...kin problem ??? Phenom IIx4 955BE Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Nisi nikoga vredjao niti je to neko rekao, samo sam ti onako u prolazu rekao a vidis sad vec i sam da te teme - nije ni izaslo niti ce skoro ali evo kako to radi- ne piju vodu i uvek se okrenu na zajebanciju. Logicno.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.