Kao što naslov kaže, potreban mi je novi monitor, dosta sam se patio sa Philipsom 221V, tako da me zanima šta mi preporučujete za 25 hiljada (ako izađe manje, ne bih se bunio :D) Unapred hvala!
Odlican je monitor U2412M koji su ti predlozili DmasteRNo1 i Seerauber ali mislim da se isplati uzeti ga jedino ako ti vise prija rad na 16:10 monitorima. Mozes da uzmes provereni i dosta jeftiniji 16:9 monitor Dell u2312hm. Verovatno bih se dvoumio dal da uzmem LG IPS277L-BN ili Dell u2312hm da sada moram da kupim monitor.
ja bi izbor suzio na dva della... a konacnu odluku doneo po tome sto ti zapravo hoces... ako ti odgovara 16:10 uzmesh 24` ako ne uzmesh u2312hm (23`) i zavrsis posao. Ja imam ovaj od 23` i peva za sve pare.. i prekovremeno :)
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
Hteo bih neki 16:9, 1080p, sa odazivom od 2ms... Ne znam koliku ulogu igra odaziv, kao ni koja je razlika između 2ms i 5ms (furam 5ms već neko vreme, nije da sam se žalio).
onda znash izbor .. veruj mi nemoj se opterecivati time jer nema ghostinga na dellovima monitorima.. ja sam sa 2ms presao na della i samo sam primetio bolju sliku :)
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
Uzmi Dell u2312hm sa ips panelom i nemoj da brines zbog odziva. Gomila ljudi koristi taj monitor a ja nisam citao da se neko zalio na odziv. Ghosting neces primetiti ni na LG IPS224V-PN ili ViewSonic VX2336S-LED kod kojih je vreme odziva 14ms. Trenutno nema boljeg monitora za 18500 od Dell U2312HM.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.