Da ne dužim, već sam pitao za savet za 7870...ali s obzirom da je razlika 5-6k, odlučio sam se za 7950, da budem miran duže vreme, ne kupujem često vga. Cena ista, GA i MSI duža garancija, Frozr nešto bučniji od Flexa i WForcea...Frozr, opet, sa nešto boljom naponskom...ima li pobednika ili da zatvorim oči pa koju ubodem? Fiat iustitia, et pereat mundus
Ja sam sebi skoro uzimao i dosta sam citao. Uzmi Gigabyte, a ako nema Gigabyte onda MSI. Sapphire bih izbegao.
Inace ja imam MSI i zadovoljan sam, stoji to da je nesto bucnija ako ubrzas kuler pri overkloku, a na default-u je necujna. I dobro se ovekrlokuje, ja drzim 1100/1600MHz za svaki dan, sto je 30% OC u odnosu na default, znaci bas se oseti ralzika u igrama, zato je i HD 7950 tako dobra kupovina :)
:: Da ne dužim, već sam pitao za savet za 7870...ali s obzirom da je razlika 5-6k, odlučio sam se za 7950, da budem miran duže vreme, ne kupujem često vga. Cena ista, GA i MSI duža garancija, Frozr nešto bučniji od Flexa i WForcea...Frozr, opet, sa nešto boljom naponskom...ima li pobednika ili da zatvorim oči pa koju ubodem :: Fiat iustitia, et pereat mundus ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.