Nadam se da ce ovaj video moci da se gleda na ATI karticama, sigurno ce oni sa nVidiom uzivati (zato sto im je lepsa slika ).. Valjda cemo mi sa AMD procesorima moci da uzivamo kao i oni sa Intelom.. Evo malo da se napare oci i da se zagreje graficka (namerno nisam hteo da skratim link ):
Nazalost Brazil je najveca marketinska prevara danasnjice
Ako na primer odete u LA i na Venice beach ima da vam se jezik otegli, kao sto je i prikazano kroz razne filmove/emisije....
Medjutim ako odete u Rio ceka vas iznenadjenje, vecina riba su grobovi za koje jednostavno covek ne moze popiti dovoljno alkohola, da postanu bar prihvatljive.
Sve te ribice sto se provlace po nasim mozgovima pod Brazilkama su u stvari iz Meksika,Venecuele,Kolumbije a bombe nad bombama su sa Kariba.
Ovo je dosta mator snimak. I ne znam kako se ljudima ovo svidja, meni izgleda deformisano, kao karikatura. Ne hejtujem, al jednostavno mi bolesno. Obline su zakon, al ovo je nut crusher
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
^ Bas tako, meni je ovo kontra od sexy. Obicna bucmasta kerefeka koja nema sta drugo da pokaze sem bulje u nadi da ce zaraditi koji dinar na tome. Kad je neka sexy i privlacana, moze biti i u zimskoj garderobi, a da te jednostvno napali:) I naravno, nema potrebe da mlatara buljom...
Sorry ako nekome kvarim dozivljaj...:)
P.S. Imam ATI, slika skoro k`o da gledam sa nvidia:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Ovo je dosta mator snimak. I ne znam kako se ljudima ovo svidja, meni izgleda deformisano, kao karikatura. Ne hejtujem, al jednostavno mi bolesno. Obline su zakon, al ovo je nut crusher :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: ::
Sto se ove sa snimka tice, realno ta nikome ne moze biti dobra. Ako je ova ``gradja`` poenta, onda bolje turite west coast crnkinje. Jes da ja nisam pobornik ogromnih oblina ali one izgledaju za sve pare
:: ima i onih koje brane cast cele te price :: :: http://is.gd/qdaCB :: :: Sto se ove sa snimka tice, realno ta nikome ne moze biti dobra. Ako je ova ``gradja`` poenta, onda bolje turite west coast crnkinje :: Jes da ja nisam pobornik ogromnih oblina ali one izgledaju za sve par :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/n7hk7-XMXG :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
Od lepote uvideh cist prosek.. Ovo jos dobro i izgleda na slikama kakve su u prirodi bez sminke.. Primetih i celulit, ima i ( bolje da ljulja nego da zulja),nege su pirgave,neke i maljave,neke pomodrile a ima i silikonki.. Nazalost ni jedna ne ispunjava moje kriterije ,jedino se Misko nebi bunio,on nije gadljiv a nisamo ni u svadji tako da bih se na takav kompromis slozio vrlo rado :)
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
P.S. @Ishmerish Ovo za tu centralnu i latinsku sam i ja mislio dok nisam dosao u Aziju... Jednostavno chole su chole, u bilo koju zemlju da odes sve su manje vise iste jedino boja tu i tamo meni je su najprivlacnije (canela)... Ovde u aziji se primecuje velika razlika izmedju thai-burma-laos kombinacije u odnosu na recimo filipino (imam uitsak da su oni najveca mesavina), chino, viet nam, korea ili Japs nacije... cak i ovih umotanih ima tako lepih da se covek lako okrene i za njima... No ja i dalje tvrdim da na savkom meridijanu ima lepih zena koje su nazalost zastupljene sa svega 10tak %... samo da onih 90% ne ukenja stvar previse da tih 10% ne moze nikako da popravi... I kao sto se kaze ako princeza nema lepu glavu gledaj je u p..p..p...upak...
P.S.S. Ova gradja sa jakim (sprinterskim) nogama i vidno silikoniziranim dojkama je nesto sto me najvise nervira, ali ona dominira u Brazilu, Venecueli, Kolumbiji (manje vise), Ekvadoru, Peruu te od skora i u Argentini... Cak su i mexi poceli da se iznose na babe poput guzane mancic... pa u njihovo izdanje Playboy-a ubacuju satrape slicne pomenutoj guzani... iako ima tako lepih cholita...
em su sve(97.5%) gabori, em su bre posesivne kucke!!!, njima niko nije objasnio da ni mis nece u istu rupu, a ove seku jajca i na najmanju naznaku poligamije.
Ovo za sprint/zilifon kombo nije bas tako, ako malo pogledas nase medije nismo ni mi izuetak od tih napucanih kobila.
Imaju Karibi bisera na izvoz, no sada kad odem gledacu da ih prosledim(slikam) sto vise ovde na forum, pa da vidite malo kako zene treba da izgledaju
E sada malo realnosti: Procentualno gledano i bez ikakvog HOME tripa, Srbija je i dalje po meni na visokom mestu sto se tice ordinary svakodnevne lepote, ovde mozes videti u jednom danu vise lepih zena nego bile gde na svetu(bar tamo gde sam ja bio).
E sad da te cuje Momo Brazil (neki nas tip sto se odselio za Manaus i pre desetak godina postovao vesti odande po nasim glasilima) ozbiljno bi ti se zamerio...
Svi govorite o posesivnosti ovih i onih...
... a ja nisam video zemlju gde se `gadnije` trguje seksom od srbije ...
Pri cemu ne mislim na seks za pare nego seks za ucenjivanje, prepucavanje, napucavanje, osvetu, itd... ...daleko, gore nego u latino novelama...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: posesivnost kod filipinki :) provereno skroz :: A ima lepih da ne gresimo dusu, na leto dolaze 2 u Bgd malo na ekskurziju itd :: :: ovakve obline ne bih pozeleo ni najgorem neprijatelju da ima takvu ribu, iskren :: :: ::
Samo izuzetak a nikako pravilo, nego de pusti fotke da i to vidim pa mogu da mrem
Ja jos ne vide nista vise od proseka, no ukusi se razlikuju, a i verujem da mozes naci neki tartuf, jbg ima ih 100 miliona, pa nije moguce da su bas sve radjene na skart kalupu!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.