eto pitanja... otisla posle 2,5 godina sluzenja u vecna (p)lovista, ne baca sliku, racunam bice neke zamene, pa na sta bi mogao da ciljam? ne bih da budem preterano ambiciozan, a jel bi mogla gtx650 da je zameni? jer kolko sam ja gledao i nesto istrazivao, ona gt640 je bre sporija.. a i jeftinija... ova 650 mi nekako bliza 250ici. cisto mi dajte neko vase misljenje ispod koje karte da ne prihvatam zamenu.. hvala!
Sa 250 sam zadovoljan... nije da nisam. Al sad, između 650 i 650ti nije velika doplata. Za 660 i jeste, al za to bi možda trebao da udomim 5.1 koji se ionako nažalost ne koristi, a koji sam planirao da prodam pa da kupim neke surround sluške. I sad ne znam šta da radim. A napajanje je lc6600gp 2.nešto. Kapiram ja da ću i sa 650ti da se naigram, a 660 bi uzeo ono kao što da ne ako već mogu da je priuštim.Jel i750 na 3.8 dovoljan?
:: Da, baš t :: :: Ma ja 100% moram da doplatim za 650ti... mislim da ću dobro da prođem ako mi odmah ponude 650 pa da se cenkam za doplat :: :: :: I AM the God of war.. Nothing defies me!! :: ::
I mene interesuje da probam amd, ali mislim da menjanje platforme nije izvodljivo.. a i nešto ne znam dal amd ima nešto sa tom cenom oko 15k da je bolje od pomenutog. Ispravite me ako grešim I AM the God of war.. Nothing defies me!!
au bre codeus, i ti ga pretera! Šta da radim sa tim? Da se unazadim? Mada cenovno je tu negde sa 650, pa ki doplata za 650ti ne bi bila mnogo, tako da i to može da dođe u obzir, de znam.. nisam ko na avataru, al tu smo negde
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: au bre codeus, i ti ga pretera! Šta da radim sa tim? Da se unazadim? Mada cenovno je tu negde sa 650, pa ki doplata za 650ti ne bi bila mnogo, tako da i to može da dođe u obzir, de znam.. nisam ko na avataru, al tu smo negd :: :: I AM the God of war.. Nothing defies me!! :: ::
Ako mi ponude tako nešto, taman da ih teram da testiraju kartice, pa da mi daju `slične performanse`, a to sa 64bit magistralom mišn impasibl
I još jedno pitanje, koliko treba da čekam na odgovor od njih šta mi je sa kartom, 10 ili 15 dana? Tj da mi uvoznik izda potvrdu da mi je grafa ćao? I AM the God of war.. Nothing defies me!!
2 nedelje/ 15 dana toliko je rok da te obaveste sta je tacno sa kartom, radi/ne radi i da se dogovorite sta dalje, zamena, novac, doplata za nesto bolje...
Dakle 15 dana ukupno, i radnih i neradnih i vikenda.
A posle mogu da te muzu oj ha, te nije nam stiglo, te ceka se uvoznik, te ceka se kurir bla bla...
Sve u svemu posle 5 dana (ukupno) ne radnih, pocni da ih zivkas 1x/2x dnevno, oce da ubrza stvar, ovo je istina.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Nosio si direktno uvozniku, tj as*is, tako da čekam njihov poziv... a to sam odneo u prošli ponedeljak. Naravno niko nije pozvao, al od ponedeljka ću početi da zivkam... a i ne kapiram, tamo su je odma probali i ne baca sliku, ko da ne znaju dal može ili ne može. Al izgleda da se i oni ograđuju sa tih zakonskih 15 dana, jer može im se
Pazi, uvek postoji neki kreten koji odustane i u ovoj fazi, što zato što mu je zapelo da igra, što zato što ga zabole qitoyko za te pare, ili putuje negde ili... Pa da ne propuste tu mogućnost, da te recimo zgazi voditeljka RTS-a kolima van pešačkog ili te unakazi kolona u preticanju sve sa Predsednikom republic-e.. a njima djaba ostane šta ostane. Što reče Šojić: polako s to plaćanje.
Budale računaju na sreću.
:: Nosio si direktno uvozniku, tj as*is, tako da čekam njihov poziv... a to sam odneo u prošli ponedeljak. Naravno niko nije pozvao, al od ponedeljka ću početi da zivkam... a i ne kapiram, tamo su je odma probali i ne baca sliku, ko da ne znaju dal može ili ne može. Al izgleda da se i oni ograđuju sa tih zakonskih 15 dana, jer može im s :: :: I AM the God of war.. Nothing defies me!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.