Jedan od najboljih monitora koji su mi se svideli, i po kvalitetu izrade, i po kvalitetu zvuka, ergonomiji, kvalitetu prikaza slike, jednostavno savršeno. Stiže mi za nekih dve-tri nedelje, te morah podeliti.
Gle ovoga :D. Ja sam ga probao još pre tri nedelje, bio je izložen na asus gaming festivalu, mogao ga je videti ko je hteo, bio mi je kući 5 dana :) , u Digitalu izlazi recenzija, benchmark će raditi istu uskoro :D sve što stigne je na privremenom uvozu i mora se vratiti, tako da ovo što je stiglo ne mogu zadržati, nego moram čekati kupovinu, tj. sad ga uzimam sebi ali sa garancijom od 5 godina preko Tehnomanije. Ovo nije B klasa IPS-a, ovo je A klasa IPS-a, tj. AH-IPS (IPS napredne visoke performanse) i LG do 300eur-a nema taj panel. Kod ovog modela su Bang & Olufsen zvučnici, koji u ovom kućištu monitora toliko dobar i čist zvuk daju da ne mogu da opišem osećaj posle slušanja muzike. Sa kontrastom od 80,000,000:1 i osvetljenjem od 250 cd/m² crna boja je totalno crna... Da ne davim ovo je najbolji monitor koji je bio ispred mojih očiju. :)
Cena negde između 370-390eur
:: Ajde bre ko da si ga ti tebi licno kupio, :: a ustvari vam stize tu u firmu : :: :: Ajde kazi cenu, ako nije problem :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Extra, mnogo dobro izgleda. Uvek se krene od nekih kvazi dizajna, pa da jednostavnosti, tj. obicna kocka u ovom slucaju i to je pun pogodak kao i uvek.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Cena koju spomenuh je ta cena, mozda 5-10 eura gode dole. Znači ispod 400eur u tehnomaniji, monitoru, gigatronu i još nekim bolje opremljenim radnjama, ali u narednih 2-3 nedelje. Koji AOC ne budimo smešni, ovo nema ništa sa ovim monitor sem možda boja hehehehe, kao prvo pogledajte dizajn to je upravo jedna od jačih strana MX modela. Postolje nije isto, kvalitet izrade nije isti, i ovaj aoc je render, uživo ko zna kako izgleda. Mislim teško je očekivati da aoc izbaci išta iole kvalitetno u tom segmentu, jer ni ne pokriva taj segment... :)
Znaci, 600e sa zaradom maloprodajnih objekata, po kursu od, hm... 120din...
:: Za 400e ga oni kupuju :: a prodaju nama smrtnicima za oko 500e, mozda i vise :: Tako nesto Mare :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
hehehehe ebeš mi sve ako ste vi normalni, aj još jednom 399EUR el to ok, pa zatim u Tehnomaniji, Gigatronu, Minitor Systems-u i drugim bolje opremljenim radnjama za dve ili tri nedelje. :D
kakav je kvalitativno nisam ni komentarisao, a dizajn je sasvim ocigledno ukraden to je jasno svako neostrascenom posmatracu. naravno da bih pre uzeo asus od aoca sa linka, ali to nije poenta.
:: Cena koju spomenuh je ta cena, mozda 5-10 eura gode dole. Znači ispod 400eur u tehnomaniji, monitoru, gigatronu i još nekim bolje opremljenim radnjama, ali u narednih 2-3 nedelje. Koji AOC ne budimo smešni, ovo nema ništa sa ovim monitor sem možda boja hehehehe, kao prvo pogledajte dizajn to je upravo jedna od jačih strana MX modela. Postolje nije isto, kvalitet izrade nije isti, i ovaj aoc je render, uživo ko zna kako izgleda. Mislim teško je očekivati da aoc izbaci išta iole kvalitetno u tom segmentu, jer ni ne pokriva taj segment... : :: :: :: :: taman pomislio da su zaposlili nekog valjanog dizajnera kad ono :: :: http://www.engadget.com/2012/10/03/aoc-borderless-i2757fh-ips-monitor :: :: :: ::
Ovo je monitor prikazan pre skoro 9 meseci :) i bio je prikazan na ovogodišnjem CES-u, a ovaj AOC koji ništa slično dizajnerski nema je izašao pre neki mesec. O čemu ti to ? :)
:: kakav je kvalitativno nisam ni komentarisao, a dizajn je sasvim ocigledno ukraden to je jasno svako neostrascenom posmatracu :: :: :: :: Cena koju spomenuh je ta cena, mozda 5-10 eura gode dole. Znači ispod 400eur u tehnomaniji, monitoru, gigatronu i još nekim bolje opremljenim radnjama, ali u narednih 2-3 nedelje. Koji AOC ne budimo smešni, ovo nema ništa sa ovim monitor sem možda boja hehehehe, kao prvo pogledajte dizajn to je upravo jedna od jačih strana MX modela. Postolje nije isto, kvalitet izrade nije isti, i ovaj aoc je render, uživo ko zna kako izgleda. Mislim teško je očekivati da aoc izbaci išta iole kvalitetno u tom segmentu, jer ni ne pokriva taj segment... : :: :: :: :: :: :: :: taman pomislio da su zaposlili nekog valjanog dizajnera kad ono :: :: :: http://www.engadget.com/2012/10/03/aoc-borderless-i2757fh-ips-monitor :: :: :: :: :: ::
Zasto luda kuca? Ako je DELL U2711 616 eura najjeftiniji kod nas, a ovo bi trebalo da ga zameni kao bolji, noviji, napredniji,kvalitetniji... mogu ocekivati samo da kosta vise i skuplje... Sasvim sam realan, jbg...
:: hehehehe ebeš mi sve ako ste vi normalni, aj još jednom 399EUR el to ok, pa zatim u Tehnomaniji, Gigatronu, Minitor Systems-u i drugim bolje opremljenim radnjama za dve ili tri nedelje. :D :: :: ::
9 meseci !!! Toliko vam je trebalo da ga doterate? I jos koliko bese da se ceka da stignu vece kolicine? Bre da ste potovarili jedan kontejner i u pregli dva kineza da ga vuku dosad bi stigao dvaput. Javasluk
:: Ovo je monitor prikazan pre skoro 9 meseci :) i bio je prikazan na ovogodišnjem CES-u, a ovaj AOC koji ništa slično dizajnerski nema je izašao pre neki mesec. O čemu ti to ? : :: :: :: :
Posto si postavio temu ajde ispostuj kao covek kasnije do kraja, i javi se ovde kad se pojavi taj monitor u malo prodaju u Shishatronu i ostalim jeftinim prodavnicama, pa da onda utvrdimo zajedno cenu od 370-390e.
Vazi?
Ako bude stvarno po tej ceni ja pre nego sto se obesim javno na youtube-u, castim te pivo!
Kapiram da radis za asus i on njega zivis, ali ajde malo realnosti, ali nismo mi ovde neki limundo i slicno,prate ovde ljudi desavanja a pogotovo cene...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
...monitor je kao ogledalo... na 0.25 sekundi klipa, vidi se zid u odsjaju... Sigurno je lepa slika u mraku, ali za neki rad ne bih da komentarisem... Kao fensi monitor OK, ali onaj ko zna sta kupuje uvek ce pre uzeti Dell ili HP... Jesu skuplji, ali toliko je i ovaj monitor skuplji od AOC pa se opet poredi...
Sinak da se razumeš u trendove trišta id a se baviš upravo tim poslom kao ja recimo :) i način ramišljanja bi ti bio drugačiji, te ne istog ne bi lupetao ko sad. Znalo se unapred kad treba da bude izbačen na trište, da se ne bi kosio sa onim što je već bilo prisutno na trištu, prave cene panela i ostalih delova, i xy cene, kao što je tranport, troškovi administracije, isporuka do fabrike itd, smao su neke od stavki koje određuju momenat izbacivanja proizvoda na trište. Kakvo peglanje, pa i pre 9 meseci je radio savršeno, imaš brdo linkova na netu.
:: 9 meseci !!! :: Toliko vam je trebalo da ga doterate :: I jos koliko bese da se ceka da stignu vece kolicine :: Bre da ste potovarili jedan kontejner i u pregli dva kineza da ga vuku dosad bi stigao dvaput :: Javaslu :: :: :: Ovo je monitor prikazan pre skoro 9 meseci :) i bio je prikazan na ovogodišnjem CES-u, a ovaj AOC koji ništa slično dizajnerski nema je izašao pre neki mesec. O čemu ti to ? : :: :: :: :: :: :: :
Cena ako bude veća od 399EUR ja ga jedem sa nožem i kašikom :) snimam video, kačim na youtube, avi umirete od smeha. :). Sad dođoh do informacije da će cena biti upravo tih upravo oko 370EUR. :) Javim obavezno ovde .)
To je tako na video-u jer je render u pitanju, ali monitor nema glosy površinu, koa što rekoh probah ga :)
:: ...monitor je kao ogledalo... na 0.25 sekundi klipa, vidi se zid u odsjaju... Sigurno je lepa slika u mraku, ali za neki rad ne bih da komentarisem... Kao fensi monitor OK, ali onaj ko zna sta kupuje uvek ce pre uzeti Dell ili HP... Jesu skuplji, ali toliko je i ovaj monitor skuplji od AOC pa se opet poredi... :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.