Da zakupis reklamu ili ceo bilbord pa da ti prodajes reklamna mesta? Ima u Kraljevu u centru jedan, po meni i nije nesto, trosi struje mnogo garantovano...
Da, to je neka cena video bilborda standardnih dimenzija, samo me interesuje u koje svrhe to planiras, zasto video a ne obican i nisi valjda mislio da samostalno prodajes oglasni prostor?
Ja i par prijatelja razmisljamo o kupovini tog bilborda, pa zatim iznajmljivanju istog. Vidim ako se naruci iz Kine moze se proci dosta jeftinije ali mi je rizicno. Pa bar da znam ko je radio taj kod gazele pa da stavim na papir cenu i rizik
Imaj u vidu i da osiguranje od loma (bez kog ti se ne isplati ni da razmisljas o akciji) za nesto u toj vrednosti nije ispod 1500€ godisnje... raspitaj se.
odma da ti kazem da je to u startu neisplativa investicija, to je kao da otvoris rent a kar sa par drugara i jednim automobiliom..
:: Ja i par prijatelja razmisljamo o kupovini tog bilborda, pa zatim iznajmljivanju istog. Vidim ako se naruci iz Kine moze se proci dosta jeftinije ali mi je rizicno. Pa bar da znam ko je radio taj kod gazele pa da stavim na papir cenu i rizi :: :: Hvala svim :: :: ::
Ne mora da znaci. Ako bi bio na dobroj lokaciji, to moze da se otplati za manje od godinu dana i krene sa cistom zaradom... sad tu jos samo ostaje pitanje potencijalnog reketa...
Ja znam coveka koji pravi konstrukcije kojekakvih bilborda, a pogotovo onih golemih reklama sto se vidjaju po pumpama, sto idu bas bas u visinu. Do duse on samo pravi konstrukcije(kakve god da zamislis), a neko treba da smesti unutra elektroniku i ostala cuda.
I to mi moze posluziti. Ako mozes posalji mi broj od coveka. Hvala
:: Ja znam coveka koji pravi konstrukcije kojekakvih bilborda, a pogotovo onih golemih reklama sto se vidjaju po pumpama, sto idu bas bas u visinu. Do duse on samo pravi konstrukcije(kakve god da zamislis), a neko treba da smesti unutra elektroniku i ostala cuda :: :: :: https://sites.google.com/site/qualitymo :: ::
:: Ne mora da znaci. Ako bi bio na dobroj lokaciji, to moze da se otplati za manje od godinu dana i krene sa cistom zaradom... sad tu jos samo ostaje pitanje potencijalnog reketa...
Kao sto rekoh, najvise zavisi od lokacije. Nisam rekao da ce sigurno krenuti da zaradjuje u tom roku ali je ipak izvodljivo... Primer u kom bi to bilo moguce: negde pored autoputa, u neposrednoj blizini Beograda.
Caletov kolega je vlasnik jednog placa pored autoputa (Bezanijska kosa) i on jednoj firmi izdaje samo deo tog placa. Napravili su ugovor na 5 ili 10 godina (ne secam se tacno) i covek sada ubira nesto preko 5 glava mesecno. Sve troskove izgradnje i odrzavanja bilborda je pokrila ta firma. On samo sedi i kulturno uzima jos jednu platu... Ili ce ti zivot biti cvece, il` te biti nece...
@zxcvbnm Ako te mozda interesuje i ova varijanta, u ponedeljak mogu da proverim koja firma je u pitanju. Ovaj covek ima idealnu lokaciju i zato dobija dobru lovu, ali ne mogu da kazem da ce u tvom slucaju biti isto.
:: U najboljem slucaju nekih 5 godina. :: :: :: Ne mora da znaci. Ako bi bio na dobroj lokaciji, to moze da se otplati za manje od godinu dana i krene sa cistom zaradom... sad tu jos samo ostaje pitanje potencijalnog reketa...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.