je trebala da ima 7890 koja nikada nije izasla a bilo je najava po netu. Inace Tahiti cipove koriste 7950/70 pa bi ovo trebalo da bude LEsh edishn tog cipa a moja pretpostavka je da bi ova karta trebala da bude malo brza od 7870, nikako jednaka sa njom kao sto pisu. Dizajn sa jednim ventom u sredini mi se nikako ne svidja, vec osecam toplinu. xD br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
I tako osakacen Tahiti ima sta da pokaze kad su performanse u pitanju, a karta ce logicno biti nesto brza od HD 7870, mozda cak na nivou HD 7950 bez boost-a.
Pa tako ti je sa svim AMD kartama, moraju da budu tople da te podsete da su ti u kućištu :D __________________ Scourge of PCBerza
:: je trebala da ima 7890 koja nikada nije izasla a bilo je najava po netu :: Inace Tahiti cipove koriste 7950/70 pa bi ovo trebalo da bude LEsh edishn tog cipa a moja pretpostavka je da bi ova karta trebala da bude malo brza od 7870, nikako jednaka sa njom kao sto pisu :: Dizajn sa jednim ventom u sredini mi se nikako ne svidja, vec osecam toplinu. x :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: ::
:: Pa tako ti je sa svim AMD kartama, moraju da budu tople da te podsete da su ti u kućištu : :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: je trebala da ima 7890 koja nikada nije izasla a bilo je najava po netu :: :: Inace Tahiti cipove koriste 7950/70 pa bi ovo trebalo da bude LEsh edishn tog cipa a moja pretpostavka je da bi ova karta trebala da bude malo brza od 7870, nikako jednaka sa njom kao sto pisu :: :: Dizajn sa jednim ventom u sredini mi se nikako ne svidja, vec osecam toplinu. x :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: ::
jbg Thermi mu je grejao i dusu a ne samo kuciste... A njegovog Thermija je valjda prodao.
:: A Thermi grejanje nista, a? : :: :: :: :: Pa tako ti je sa svim AMD kartama, moraju da budu tople da te podsete da su ti u kućištu : :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: je trebala da ima 7890 koja nikada nije izasla a bilo je najava po netu :: :: :: Inace Tahiti cipove koriste 7950/70 pa bi ovo trebalo da bude LEsh edishn tog cipa a moja pretpostavka je da bi ova karta trebala da bude malo brza od 7870, nikako jednaka sa njom kao sto pisu :: :: :: Dizajn sa jednim ventom u sredini mi se nikako ne svidja, vec osecam toplinu. x :: :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: :: :: ::
Sala nije na odmet, bar vidis u mojim postovima, kako se nasalim na racun jedne firme, tako se nasalim i na racun druge firme. .) Nasalio sam se na racun grejanja karte, 7870 LEsh edishn, ti se nadovezao, nadovezah se i ja za Thermi i eto, ispade sad da poredim arhitekture i da sam u AMD ekipi, lep zakljucak! :D br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Kad god sam kupio n vidiju imao sam problem. Jezivo je moje iskustvo sa n vidiom i ne zelim ga nikom. Kupio sam ponovo n vidiu GTX 660 i opet problem !
Jedva sam nekako uskladio refresh rate monitora i GTX 660 kroz drajvere. I dalje BIOS je pola vidljiv pola ne. Na srecu desktop i igre sad rade dobro.
Kartica je jaka i dobro se nosi sa igrama ali tvrdim i dalje da je ATI bolji proizvodjac. Na predhodnoj 6850 je sve bilo perfektno i tacno sam imao osecaj kvaliteta i potencijala. Gtx 660 je jaca mozda i duplo ali nemam taj osecaj kao sa AMD-om. Nema te glatkosti nego je nekako sve na silu.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Ti ovde sigurno nisi OVERKLOKOVAO tog Intela i5 2500K ... inače ne bi sve bilo `na silu` ... ahahaha xxixixi ...
Da manem sarkazam, imaš takvu mašinu i žališ se?!? Daj, smanji doživljaje, poverovaće ti neko ...
EDIT: tebi je ovde USKO GRLO :::::: SSD - - to ti stvara problem!!!! buahahah
:: Kad god sam kupio n vidiju imao sam problem :: Jezivo je moje iskustvo sa n vidiom i ne zelim ga nikom :: Kupio sam ponovo n vidiu GTX 660 i opet problem :: :: Jedva sam nekako uskladio refresh rate monitora i GTX 660 kroz drajvere :: I dalje BIOS je pola vidljiv pola ne. Na srecu desktop i igre sad rade dobro :: :: Kartica je jaka i dobro se nosi sa igrama ali tvrdim i dalje da je ATI bolji proizvodjac :: Na predhodnoj 6850 je sve bilo perfektno i tacno sam imao osecaj kvaliteta i potencijala :: Gtx 660 je jaca mozda i duplo ali nemam taj osecaj kao sa AMD-om. Nema te glatkosti nego je nekako sve na silu :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: .. :: :: :: :: :: ::
Ne zalim se samo iznosim licno iskustvo. Procesor je OC veoma dobro i ti to znas .) SSD mi nece trebati jos dugo
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Ti ovde sigurno nisi OVERKLOKOVAO tog Intela i5 2500K ... inače ne bi sve bilo `na silu` ... ahahaha xxixixi .. :: :: Da manem sarkazam, imaš takvu mašinu i žališ se?!? Daj, smanji doživljaje, poverovaće ti neko .. :: :: EDIT: tebi je ovde USKO GRLO :::::: SSD - - to ti stvara problem!!!! buahahah :: :: :: Kad god sam kupio n vidiju imao sam problem :: :: Jezivo je moje iskustvo sa n vidiom i ne zelim ga nikom :: :: Kupio sam ponovo n vidiu GTX 660 i opet problem :: :: :: :: Jedva sam nekako uskladio refresh rate monitora i GTX 660 kroz drajvere :: :: I dalje BIOS je pola vidljiv pola ne. Na srecu desktop i igre sad rade dobro :: :: :: :: Kartica je jaka i dobro se nosi sa igrama ali tvrdim i dalje da je ATI bolji proizvodjac :: :: Na predhodnoj 6850 je sve bilo perfektno i tacno sam imao osecaj kvaliteta i potencijala :: :: Gtx 660 je jaca mozda i duplo ali nemam taj osecaj kao sa AMD-om. Nema te glatkosti nego je nekako sve na silu :: :: :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: :: :: .. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
onda `ne shvatam`! Imaš NASA konfiguraciju ... napajanje od blizu kilovat ... procesor koji hakuje obliznju galaksiju ... memoriju koja guta sve što joj se servira ... xxx... ovo-ono i usko grlo ti je ni manje ni više nego nvidia grafika 660 OC?
Želiš li da nam saopštiš da se INTEL i5 2500k bolje slaže sa ATI nego sa NVIDIA grafikama? To PRVI (1) put čujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne kazem da je losa konfiguracija. Ali sa n vidiom sam uvek imao problem i ako sam skoro uvek imao Intel procesor. Q6600 nije radio sa n vidiom 460(stuttering i glavobolja), dok je sa 6850 radio perfektno. I5 2500k - gtx 660, problem sa refreshom monitora ? Vide se prakticno frejmovi i bele linije kako prrelaze preko monitora zato sto je analogni monitor. Kod amd grafika to ne postoji. GTX 465 krajnje razocarenje posle kog je usledilo crkavanje referentnog asus-a. Sta da kazem posle ovoga?
I dalje nemam nista protiv n vidije , samo iznosim licna iskustva. Ne bih kupovao da imam nesto protiv
:: onda `ne shvatam` :: Imaš NASA konfiguraciju ... napajanje od blizu kilovat ... procesor koji hakuje obliznju galaksiju ... memoriju koja guta sve što joj se servira ... xxx... ovo-ono i usko grlo ti je ni manje ni više nego nvidia grafika 660 OC :: :: Želiš li da nam saopštiš da se INTEL i5 2500k bolje slaže sa ATI nego sa NVIDIA grafikama :: To PRVI (1) put čujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Gligo, hvala na informaciji ... nije ovo od mene nikakava provokacija ... samo ne mogu da verujem da neko priznaje NAJZAD da nema blage veze sa vezom termin: `nvidia-intel, ati-amd`! ETO! Poz.
@Spacewla Pa ja prvi ne verujem u te gluposti n vidia-amd i obrnuto. Ko hoce nek veruje. Nekad se poklopi a nekad je suprotna situacija @pisko U pravu si i ja delim to misljenje, predpostavljam da postoje ljudi koji su imali i obrnuta iskustva. Sve u svemu sve je to slicno, samo treba imati srece.
:: @Gligo, hvala na informaciji ... nije ovo od mene nikakava provokacija ... samo ne mogu da verujem da neko priznaje NAJZAD da nema blage veze sa vezom termin: `nvidia-intel, ati-amd` :: ETO :: Poz :: ::
Tako ti osetis toplinu iz kucista i pomislis dobro je tu je moj stari ATi/AMD kad ono GTX4xx
I tu se potpuno razocaras i potrazis neku prastaru 3dfx Interactive Voodoo Banshee...
Ali sto se kaze Original je original a ne ovaj nVidia falsifikat...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Pa tako ti je sa svim AMD kartama, moraju da budu tople da te podsete da su ti u kućištu : :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: je trebala da ima 7890 koja nikada nije izasla a bilo je najava po netu :: :: Inace Tahiti cipove koriste 7950/70 pa bi ovo trebalo da bude LEsh edishn tog cipa a moja pretpostavka je da bi ova karta trebala da bude malo brza od 7870, nikako jednaka sa njom kao sto pisu :: :: Dizajn sa jednim ventom u sredini mi se nikako ne svidja, vec osecam toplinu. x :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.