Imam frku sa navedenom igrom, nemogu da je pokrenem. Cim je startujem izbaci crni ekran i to je. Masina je iz potpisa, i intalirani su novi Nvidia 310.52 drajveri.
Zna li neko resenje???????
MOJA MAKINA: Intel I7-2600k 3.4GHz, ASUS Maximus IV Extreme, Kingstona HyperX T1 8GB 1600MHz, Corsair H70 SLI: MSI Nvidia GTX 580 TwinFrozn II/OC, MSI Nvidia GTX 580 Lighting KINGSTON 120GB SSD SATA600 HyperX, KINGSTON 64GB SSD V100, 3x
kod mene igra radi extra sa masinom iz potpisa a, izlecio sam je sa lekom koji je dosao uz igru, nikakav crackfix i ostale dzidza midze, cak ni ono vreme nisam menjao ono sto kao treba +08:00. Nijednom mi jos nije zabagovala a treci put pokrecem komp od kada je igra instalirana, mislim ukljucujem ga, nema veze ni to sto sam ga gasio sto je neko napomenuo da se baguje kod nekog logoa na samom startu. Kod mene sve radi savrseno, e sad u cemu je problem ne znam, vidi se da je problem sa novim masinama ali sta...
J&W IP35 Pro Intel E8400 3Ghz 2x2 GB Kingston DDR2 800Mhz MSI GTX460 OC 1GB Western Digital 250GB AAKS Western Digital 640GB Blue Western Digital 1TB Black Western Digital 1TB Green Chieftec GPS-550AB-A 550w
Posalji mi odakle si skinuo... Da probam i 4 verziju...
MOJA MAKINA: Intel I7-2600k 3.4GHz, ASUS Maximus IV Extreme, Kingstona HyperX T1 8GB 1600MHz, Corsair H70 SLI: MSI Nvidia GTX 580 TwinFrozn II/OC, MSI Nvidia GTX 580 Lighting KINGSTON 120GB SSD SATA600 HyperX, KINGSTON 64GB SSD V100, 3x
:: kod mene igra radi extra sa masinom iz potpisa a, izlecio sam je sa lekom koji je dosao uz igru, nikakav crackfix i ostale dzidza midze, cak ni ono vreme nisam menjao ono sto kao treba +08:00. Nijednom mi jos nije zabagovala a treci put pokrecem komp od kada je igra instalirana, mislim ukljucujem ga, nema veze ni to sto sam ga gasio sto je neko napomenuo da se baguje kod nekog logoa na samom startu. Kod mene sve radi savrseno, e sad u cemu je problem ne znam, vidi se da je problem sa novim masinama ali sta.. :: :: J&W IP35 Pr :: Intel E8400 3Gh :: 2x2 GB Kingston DDR2 800Mh :: MSI GTX460 OC 1G :: Western Digital 250GB AAK :: Western Digital 640GB Blu :: Western Digital 1TB Blac :: Western Digital 1TB Gree :: Chieftec GPS-550AB-A 550 :: ::
Mada moja masina je maaatora, izgleda da E6500 OC 3.4Ghz je preslab za ovu igricu. Ima zauzece 100% dobro sam proces bp6sp.exe manje malo ali taj procesor nije dovoljan da potera vise frejmova na prastaroj 8800GT. Ona ima zauzece oko 60% , e sad nabudzim sve na high opet isti frejmovi a igra mnogo bolja, teksture jasno se vidi da je bolje. Ali fps 25-60 bilo da je low bilo da je high podesavanjima bez AA i AF...
Ponekad na momente se javlja da igrica ima strasno mali broj fps i onda sacekam 3-5sec i onda poraste i idemo dalje, moguce mali video ram 512MB sve ovo na 1400x900 , ostalo low bez AA i AF... Igra je proradina iz prve bez krekova...
Vidim da kazete da ne radi sa Skidrow crack-om? Ja skinuo torrent FULL Black OPS II plus Skidrow crackfixV2 i igra radi kao zmaj...ni jedan trzaj blokiranje niti bilo sta...samo install..crack i pici :) Ako nekome treba link ..neka javi... Pozzz... Odo da rokam :D PS. naravno DirectX svez i Driver-i pre ovih su.. ako nekome znaci sa ATI karticama :) Sve na Windows 7 64bit makina iz potpisa :)
Izašao je proper singleplay crack od grupe Steam006 pa googlajte. Meni radi igra normalno bez ikakvih promena datuma itd. __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.