Imam Dell N5010 sa integrisanom grafikom. Posteno sam ga platio i stvarno je vrh iako je graficka integrisana. Jeste da se ne moze igrati na njemu ali meni je za dizajniranje odlican, ali eto sad bih hteo malo da igram neke novije igre pa sam googlao i naisao na neke dokove za externe graficke kartice. Tj. u njega se ubaci grafa i nekako se spoji na laptop i onda laptop bljuje vatru :D. Da li je mozda bilo price o tako necemu na ovom forumu?
Taj dock je ViDock i moze se samo preko nabaviti, a video sam i neke DIY projekte
ima jedan program .. nesto kao eWeight .. instaliras . i stanes na laptop ... i on ti ispise koliko si tezak..
nije bilo price na ovom forumu o Vdoku iz prostog razloga sto ljudi ovde nisu skloni bacanju para i mazohizmu .. dobro mazohista ima ..
u principu taj uredjaj funkcionise na principu da spajas grafiku preko pci-e slota na laptopu .. u rezimu pci-e 1x :) .. sto osakacuje bilo koji gpu na 60% snage .. plus treba ti zver od grafike + poseban PSU za grafiku i adapter + poseban software da to mozda proradi + neko vican da ti to namesti + nesto se neces naigrati sa time ..
pljuni lepo posteno para za neki desktop pa se naigraj :)
sa ovim imas velike sanse da sprzis chipset na DELL-u a onda bue bue garancija
nikako nemoze da vrati sliku na LCD ... iskljucivo externi monitor
:: Nesto sam gledao ali je sve ima izlaz na neki spoljni monitor, ne znam dal ima neki koji vraca sliku unutra :: :: q6600 3.2 . 790i . 2x4gb 1600 . gtx 460 . CM 690 II , CM M1000 :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.