Sklapam gejmersku konfiguraciju sa budzetom od 75k dinara. Za monitor mi ostaje 15000.
Sta mislite o BenQ GL2450 24` od 14.800 dinara i o BenQ G2320HDBL 23` koji kosta 13.400 dinara?
Meni ne igraju bitnu ulogu duzina dijagonale i ugao vidljivosti jer cu ga koristiti iskljucivo iz blizine od napred (znaci nista gledanje filmova u mraku sa druge strane sobe itd). 24` mi i nije toliko potreban ali veoma je povoljan i mizerna je razlika u ceni izmedju njega i ovog od 23`.
Hvala unapred svima koji odgovore.
Konfiguracija koju bih uzeo je sledeca,pa ako neko ima sugestiju vezano za to slobodno pucajte .)
CPU AM3+ AMD FX-8320, 3.50GHz/16MB BOX Black Edition 32nm
CPU Hladnjak LGA775/1156/AM2/AM3 Cooler Master Hyper TX3 EVO, 130W TDP max
:: :: :: :: :: Imam G2420HDB, skoro dve godine i nemam niti jednu zamerku. :: :: Navikao sam na velichinu, sada bih i vecu dijagonalu.. :: :: Nema ga u ponudi ovde gde kupujem komp...:(
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.