Stara graficka bila 2.0 standard (ploca isto podrzava 2.0 standard) i gpu-z uredno prijavljivao da tako i radi a sad zamenom graficke koja je 3.0 gpu-z prijavljuje da radi na 1.1 standardu??? Sve isprobah od biosa pa nadalje i ne vidim resenje da je nateram da radi na 2.0. Zna li neko u cemu je problem i kako da nateram da radi u standardu koji ploca podrzava i ima li uskog grla pri ovom 1.1 standardu. U pitanju je 7870 na GA m720-us3 ploci.
Mozda se graficka prebaci u toku IDLE moda na 1.1.
Skini najnoviji GPUZ, imas znak pitanja odmah pored tih ocitavanja. Kliknes na njega, pa `start render` - i ako se pomeri na 2.0, to je to. :)
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Stara graficka bila 2.0 standard (ploca isto podrzava 2.0 standard) i gpu-z uredno prijavljivao da tako i radi a sad zamenom graficke koja je 3.0 gpu-z prijavljuje da radi na 1.1 standardu??? Sve isprobah od biosa pa nadalje i ne vidim resenje da je nateram da radi na 2.0. Zna li neko u cemu je problem i kako da nateram da radi u standardu koji ploca podrzava i ima li uskog grla pri ovom 1.1 standardu. U pitanju je 7870 na GA m720-us3 ploci.
Ne moze bolji predlog, stvarno tek sada izvaljujem za ovo, mnogo dobra stvarcica...
:: Mozda se graficka prebaci u toku IDLE moda na 1.1 :: :: Skini najnoviji GPUZ, imas znak pitanja odmah pored tih ocitavanja. Kliknes na njega, pa `start render` - i ako se pomeri na 2.0, to je to. :
u pravu si dok je idle ispisuje mi 1.1 ali cim sam pustio render prebacilo 2.0 tnx tebra, toliko sam popizdeo od jutros kad sam provalio u gpu-z da za malo raskantam masinu i kupim novu plocu :)) Izgubih zivaca pogolemo, nerviraju me ovakve stvari ali sta cu covek se uci dok je ziv :))))
Ne trosi se na gluposti buraz, ti novi standardi i sluze da ljudi pogube zivce i kupe novo, bespotrebno rasipanje energije... Kad smo vec kod ove teme, jel bi te mrzelo da odvrtis Heaven 3.0 sa maksovanim zajebancijama, da vidim sta kaze 7870 ?
HVALA
:: u pravu si dok je idle ispisuje mi 1.1 ali cim sam pustio render prebacilo 2. :: tnx tebra, toliko sam popizdeo od jutros kad sam provalio u gpu-z da za malo raskantam masinu i kupim novu plocu :)) Izgubih zivaca pogolemo, nerviraju me ovakve stvari ali sta cu covek se uci dok je ziv :)))
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.