Dakle, problem je sledeci: Kada stavim tj. kada mi monitor sam stavi po difoltu 1440x900 rezoluciju, slika pocinje da mi `igra` ili kako to da nazovem, pocinje da se `trese` i ne prestaje i mnogo nervira.. Kada stavim manju rez kao sto mi je sada npr. 1280x1024 sve je normalno nemi nikakve igrarije niti treskanja... pls ako je neko imao sl. problem kako je resio? Video sam teme po raznim forumima da ima igranja slike ali konstantno, na bilo kojoj rezoluciji, ali meni se ovo desava samo na vecim od navedene 1280x1024.. :O
Doneseš monitor kod kolege, ili njegov kod tebe (ili oboje) i eliminišeš bagljavu karticu ili sam monitor. A kad to otkriješ, neće ti ni trebati naši cenjeni saveti. Usput, ako imaš tv karticu i nakačenu kablovsku, ajd` di to izvadi, tj. kabal iz kablovske... pa vidi onda. Mada i ja ne verujem u to... no ko zna.
ako vecina ima slican ili isti problem sa tim felericnim asusom .. a nemaju istu karticu kao ti .. onda je jasno ko je u jednacini X .. mnogo hvaljeni ASUS ..
Ja sam imao takav monitor i u osnovi nisam imao takav problem ali sam primetio da je na nekim karticama slika bolja na 60Hz a na nekima na 75Hz. Taj monitor podrzava 75Hz u full rezoluciji pa probaj da podignes ili spustis refresh.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.