Monitor Fujitsu-Siemens Scenicview a17-3 odjednom pobeleo ekran, posle restartovanja pokazuje crne crte (kao na slici, u srednjoj crnoj ima tankih raznobojnih crtica).
Pri ukljucivanju kompa, slika na monitoru pobeli nekoliko puta a kad se komp ukljuci posle nekog vremena pojavljuju se crne strafte postepeno (prvo je slika skroz bela pa postepeno tamni).
Grafika je ispravna, proban je komp na drugom monitoru i probano je sa drugim kablovima (vga i kabl za struju)
imas more servisa po gradu, recimo u karadjordjevoj.. besplatna dijagnostika.. tesko da ce popravka preci 30eu ako nije ekran riknuo, onda se stvarno ne isplati
aj daj da vidim gde ima za 20eu majke ti da odem odmah da kupim 3 komada
:: ima mu spasa ali ti se to ne isplati, jer za 20e možeš takav polovan ispravan da kupiš, a popravka bi te najmanje toliko koštala :: :: Kolega ti je dao link ka dobrom monitoru, povoljne cene.
jedino ako nisam shvatio o kom se monitoru radi... Ja shvatam da je u pitanju 17incni monitor 4:3, analogni. Takav vredi 20e. Ja bih ti dao jedan odmah po toj ceni, ali mu je kolega zeznuo kablić od panela dok ga je sklapao ili rastavljao, ne znam tačno. Drugo mislim da ne smem pisati druge sajtove koji imaju oglase kao PC Berza. Treće imaš i na PC berzi par njih koji traže po 30e i čekaju sto godina jer niko ne kupuje, što znači da je cena niža, pa sad koliko niža od tih 30 zavisi od toga koliko je kupac spreman da plati. Nekome od njih će spustiti na tih 20, kome se žuri da proda.
Ako ti treba 17inca CRT Samsung to imam za 10e. Ili misliš i da on vredi više?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.