Kao sto naslov teme kaze treba mi pomoc oko bizarnog problema sa kojim se josh nisam susretao. Kad ugasmin PC automatski mi se gasi i monitor al kad ukljucim monitor na dugme lampica koja pokazuje dal je monitor na standbuy ili je on pocne da treperi kao migavac na kolima i posle jedno 15 min se ukljuci monitor i radi sve normalno. Dok je monitor radio normalno klikom na dugme se odmah palio i nisam morao da cekam 15 minuta nego 10s dok mi prikaze sliku u punom svetlu. Nadam se da neko zna koji mu je k i da je taj problem vec resio pa da mi kaze jer mi se bas nedaje za novi monitor.
Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
pa koji je monitorpa koji je monitorpa koji je monitorpa koji je monitorpa koji je monitorpa koji je monitorpa koji je monitorpa koji je monitorpa koji je monitor
Power inverter je problem. To govno od problema sam imao i ja. Ali serviser, tadasnjeg shvERC commerce, je namerno zaboravio da promeni kondenzatore na napojnom delu. Posto smo bili u svadji, jer je stvarno bio bezobrazan.
Pa kad ti menjaju i power inverter, neka ti zamene i te kondenzatore. Jer Samsung monitori imaju boljku tih stvari.
Nije mi jasno odakle toliko mrznje spram sham-shung-il-a. Meni je
10.11.2012. 02:14
status: user broj poruka: 10999
ovaj koji sada imam (P2250) drugi S po redu (u poslednjih7 godina). Nekada davno, imao sam Hansol 920P (CRT) i bilo je muke sa njime - pojavile su mu se strafte nalik na ``Njutnove prstenove``, vec posle pola godine koriscenja. U firmi, radio sam, do sada, na 2 LG-a (nisam ih ja kupovao), jedan od njih je bio medju prvim tft modelima koji su se uopste pojavili u Srbiji (cini mi se da bese 15``) a drugi je malo savremeniji model sa TN panelom - oba primerka su se lose pokazala u praksi. Prvom je posle godinu dana pocela da se ``zamagljuje`` periferija (narocito uglovi i povrsine duz donje i gornje ivice ekrana). Drugom je popucao reflektujuci sloj, pa su se preko citavog ekrana pojavile cik-cak linije (ekran je nalikovao ispresavijanoj hartij, pritisnutoj staklom ili pleksijem)... Pre dve godine, ja sam preuzeo stvar u rukice svoje i nabavio nam B2430H (24``). Najzad mi firmin glavni komp ima monitor.
Ja sam, pre P2250 imao Medzik Brajta od 19``. Odlican! Prodat je u potpuno ispravnom stanju, pa mozda zivi i danaske ...
Moj zet i dan-danas vozi jednog Medzik Brajta (od bednih 17``) i tvrdoglavo odbija da ga menja - em je konzervativan kao Margaret Tacer, em je odlucio da vidi koliko godina ovaj CRT moze da izdura...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.