Ima li negde da se kupe srafovi sa oprugom koji pritezu kuler za graficku?Stigla mi je neka kartica sa kulerom ali imala je samo 4 srafa oko gpu-a fali joj jos podosta.
Posto su poprilicno specificni, tesko da ima u nekoj zeljezari i sl:) Najbezbolnije je da odes u neki od servisa racunara i poneses uzorak ili karticu i siguran sam da ce da iskopaju od neke crknute.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
ma dobio sam je iz inostranstva ispostavilo se da radi ali ima manjak srafova :) Bolja je od moje stare pa cu je zadrzati a staru prodati samo bi mi znacilo da je pritegnem malo bolje sa dodatnim srafovima.
a koja ti je stara grafika :) ... daj naziv pa da je strucnjaci za polovno sa PCB procene i ja ti platim 80% od procene... svi zadovoljni . a i sarafi na broju
gadjao sam na dezurne .. suvikolacic (tortojed) i pola razreda 7b
sad mi krivo sto si se osetio prozvan
:: Nisam ja od tih, ja uvek procenim realno koiko bih stavio da je moje licno :: Ne volim to kad je skoro dzabe jer je ovo ili ono ili tamo ili vamo.. :: :: Nisam ga inace pitao zbog toga :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
prevelike razlike igram na rezoluciji 1280x1024 tako da je razlika mala,stim sto se ova karta manje greje.Nisavici poslao sam ti adresu hvala unapred do not fear CuMsHot is here :D
Na toj rezoluciji neke ogromne razlike i nece biti, ali ce 260 sigurno imati stabilniji frejm rejt, retko ce da pada ispod 60 a i ako padne nece biti mnogo.
Koji procesor imas?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.