Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Analogni ili Digitalni!?
STRANA 1 OD 1
Fanste Analogni ili Digitalni!? 13.07.2007. 21:54 T4997

status: user
broj poruka: 207
Interesuje me , kupio sam novi monitor 226bw extra je kida meso,u vezi njega to da on ima 2 prikljucka analogni i digitalni , stavio sam ga na analogni .Graficku imam Gainward 7900.Interesuje me jer mogu da predjem na digitalno.Ako moze neko da mi objasni?

I jos 1 pitanje skinuo sam nove drivere za graficku da li da uninstaliram postojece pa da instaliram nove ili da samo instaliram na ove drivere sadasnje.

Unapred hvala

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dyca re 13.07.2007. 22:00 #23569

broj poruka: 1574
Pa samo ga povezes kablom na DVI port,i onda si na digitalnom..Jel taj monitor mnooogo bolji od 225bw ili ne??

Fanste Odg 13.07.2007. 22:26 #23570

Dobio sam 2 kabla jedan za obicne monitore , a drugi tacno ulazi u graficku ,ali na ekranu mi kaze da nema konekcije .ne znam stvarno ali mislim da je bolji a koliko ne znam.
Dyca re 13.07.2007. 22:40 #23572

Ne znam zasto se to desava??Jel si siguran da je kabl ok,i jel si ga dobro povezao??Pozajmi od nekoga neki drugi kabl,pa probaj sa njim,ako ne uspe nosi ga u servis..pozz

Fanste Cekaj 13.07.2007. 22:49 #23573

Pa jel ima razlike izmedju digitalnog i analognog povezivanja??Jer bolje kad stavim digitalni?

VMARC Re: Odg 13.07.2007. 23:00 #23574

broj poruka: 9425
ali na ekranu mi kaze da nema konekcije

Ugasi komp
Iskljuci analogni kabal i iz monitora i iz graficke
Ukljuci digitalni (DVI) u monitor i u graficku
Ako ti prijavi da nema konekcije, smo ga ugasi i upali na taster om/off (onaj sto svetli plavo)
Razlike u slici su mizerno bolje u korist DVIa.

@Dyca

Bolji je samo onoliko koliko je skuplji. Ja imam 225bw vec odavno, ali kada bih sada kupovao monitor uzeo bih 226bw, ali niposto nemam nameru da prodajm ovaj da bih kupio taj.. If U knew what I mean :)

Dyca re 13.07.2007. 23:09 #23575

@VMARC

Hvala na odgovoru..

Fanste .) 13.07.2007. 23:45 #23579

Hvala sad cu da probam dvi kabel je veci znam na sta se pali lep je monitor brale sad kad igram Wow ja ne sedim vec letim

jokam85 Re: .) 14.07.2007. 05:37 #23589

broj poruka: 2
Podesi sekundarni konektor u podesavanjima za graficku. I ne kaze se JER nego JEL` . JEL je pitanje, JER je veznik za recenice koje objasnjavaju razlog
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
whitesnake grafička -podešavanje 12.08.2007. 23:18 #25330

broj poruka: 32

Izvini a kako se to radi, podešavanje grafičke.Hvala. Inace i meni se desava da jednostavno ne prepoznaje digitalni ulaz i to vec na drugom samsungu iste vrste, 932b. Prvi sam zamenio jer su bile lose boje tj. vec sam pisao o tome probijala je crvena i gubila se u uglovima.
Hvala
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs