Interesuje me , kupio sam novi monitor 226bw extra je kida meso,u vezi njega to da on ima 2 prikljucka analogni i digitalni , stavio sam ga na analogni .Graficku imam Gainward 7900.Interesuje me jer mogu da predjem na digitalno.Ako moze neko da mi objasni?
I jos 1 pitanje skinuo sam nove drivere za graficku da li da uninstaliram postojece pa da instaliram nove ili da samo instaliram na ove drivere sadasnje.
Dobio sam 2 kabla jedan za obicne monitore , a drugi tacno ulazi u graficku ,ali na ekranu mi kaze da nema konekcije .ne znam stvarno ali mislim da je bolji a koliko ne znam.
Ne znam zasto se to desava??Jel si siguran da je kabl ok,i jel si ga dobro povezao??Pozajmi od nekoga neki drugi kabl,pa probaj sa njim,ako ne uspe nosi ga u servis..pozz
Ugasi komp Iskljuci analogni kabal i iz monitora i iz graficke Ukljuci digitalni (DVI) u monitor i u graficku Ako ti prijavi da nema konekcije, smo ga ugasi i upali na taster om/off (onaj sto svetli plavo) Razlike u slici su mizerno bolje u korist DVIa.
@Dyca
Bolji je samo onoliko koliko je skuplji. Ja imam 225bw vec odavno, ali kada bih sada kupovao monitor uzeo bih 226bw, ali niposto nemam nameru da prodajm ovaj da bih kupio taj.. If U knew what I mean :)
Podesi sekundarni konektor u podesavanjima za graficku. I ne kaze se JER nego JEL` . JEL je pitanje, JER je veznik za recenice koje objasnjavaju razlog
Izvini a kako se to radi, podešavanje grafičke.Hvala. Inace i meni se desava da jednostavno ne prepoznaje digitalni ulaz i to vec na drugom samsungu iste vrste, 932b. Prvi sam zamenio jer su bile lose boje tj. vec sam pisao o tome probijala je crvena i gubila se u uglovima. Hvala
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.