Ljudi treba da saznam koji monitor je bolji ?215tw Samsung ili 226bw Samsung treba danas da ga uzmem interesuje me koji je bolji i zdraviji za oci posto igram wow kao lud.Ili ako znate neki bolji>>?
Koji je bolji? Sve je to relativno svaki ima svoje prednosti i mane. Ja licno bih se pre odlucio za 215tw zbog pva panela (kvalitet slike, boje a pre svega uglovi vidljivosti su mnogo bolji nego kod TN plus film panela). S druge strane 226bw je za 1` veci a gameri kazu i da je bolji za igrice po pitanju ghost-inga a pri tom je i znacajno jeftiniji. Najidealnije bi bilo kada bi mogao negde da ih vidis uzivo i onda da odlucis koji uzimas. U svakom slucaju neces se pokajati ili mozda u svakom slucaju ces se kajati zavisi od toga kakav si covek. Puno srece s novim monitorom :) P.S. Moj HPf2105 ima isti panel kao i taj Samsung 215tw i moj llicni izbor bi pao na njega ali kao sto rekoh ipak je sve to relativno i zavisi od samog coveka.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.