Da li neko zna gde ima da se kupre multifukcionalni monitori,jer na nasem trzistu ik ima jako malo i retko! I sta misli te koji su bolji Samsung 940MW ili LG M208WA?
Kako nema ? 940MW cca 340evra po novoj stopi, ima na svakom koraku. Za LG ne znam, nemam neko posebno misljenje o njihovim monitorima.
:: :: Da li neko zna gde ima da se kupre multifukcionalni monitori,jer na nasem trzistu ik ima jako malo i retko! I sta misli te koji su bolji Samsung 940MW ili LG M208WA?
Slushaj vamo, samsung najgoru sliku ima LG nije los mada moze i bolje............a ASUS je pravi super profi gejmerski monitor. Ako mi ne verujes baci oko na njihov sajt ili skokni do prodavnice Gigatron pa ces da se odusevish. Eh sad, samo treba da se odlucis da li zelis super lep ASUS kao sto je moj ili ASUS manje lepsi ali sa boljim funkcijama. Ja imam PW191. Dok je PW191A malo bolji.....odziv 5 ms....veci ugao gledanja....hmmm....bolje pogledaj sam u zivo i videces asus je prava stvar. Inace ako znas nekog ko hoce da kupi CRT LG 17` ( 50 evra ) javi mi...0644158276
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.