Ma, ja sam kreten. Konacno sam otvorio kuciste na ovom krsu i iznenadio se kada sam nasao AGP slot. :) Inace, ploca je ABIT KT7, Duron 1200Mhz, pa nisam siguran do koje generacije chip setova ona podrzava graficke. Na Abit sajtu nema nista. Ima li neko ideju kako da to utvrdim?
:: :: :: :: Ma, ja sam kreten. Konacno sam otvorio kuciste na ovom krsu i iznenadio se kada sam nasao AGP slot. :) Inace, ploca je ABIT KT7, Duron 1200Mhz, pa nisam siguran do koje generacije chip setov :: ona podrzava graficke. Na Abit sajtu nema nista. Ima li neko ideju kako da to utvrdim?
To izuzetno retko, PCI izvedbe za seriju 8 i 9 su bile radjene u par hiljada komada i kostaju kao prosecna masina...
- C H A M E L E O N -
:: danas je 2007. godina i toga nema nigde i nikako , eventualno neku novu za PCI bi naso gf4 il :: neki zaostali radeon 8xxx ili 9xx :: :: Licence to kil :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.