Uzeh MSI GTX660 2GB N660 TF 2GD5/OC i pri nekim naslovim dakle samo u 3d modu pojavljuju mi se horizontalne linije nesto tipa kao talasanje pri tamnim pozadinama, kad ukljucim v-sinc nestanu a na primer u cs go resim ih samo kucanjem fps_max 60 tj ogranicavanjem max fps-a i to do nekle do nekih 90 fps-a, ako mu pustim preko ubiju me te linije u pojam, prabah sve moguce drajvere i isto, takodje probah 2 kabla za monitor i isto a inace kablovi su dvi to vga a posto mi moj monitor 24` ima samo vga prikljucak, da napomenem da sam promenio 7-8 kartica raznih proizvodjaca na ovom monitoru i da nisam imao ovaj problem i da ovo se samo desava u 3d dok je pod 2d sve ok. Zna li neko u cemu je caka, karta odlicno radi ali me te linije deprimiraju.
To je steam igrica, i nadam se da nece nikada biti pirat verzije. Ako se kojim slucajem pojavi, mozete imati problema na nekim serverima, posto ce pisati `non steam game` Isprsite se malo za parice, meni su se licno zgadila piratska bagovita sranja..
A i da ima ne vidim razlog igranja na piratu,kad kosta 1300 dinara u Computer Land Games-u,11 e na steamu,a moze da se nabavi kod prodavaca igara za 800-1000 dinara.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Imas tu konfiguraciju i frka ti je oko soma dinara da igras preko steam-a kulturiska, i kao gospodin? Gledace te kao budalu, ako nije steam igra... Ja razumem da neko ne zeli da odvoji za najnoviju originalnu igricu 4000-5000 `iljada, ali ako si vec u ovom svetu i cimanje ti je soma dinara, ne znam sta da ti kazem...
Pošto nema doktora za sra - - da se javi, jer je zauzet proučavanjem amd-a, čiji je potajni fan, i ja da ti kažem da je, i od nas hvaljen MSI a malo slabije nvidija, kaput ako se tako ponaša u još nekoj igri. Inače, mnogo mu je to rano. Možda ipak škart u proizvodnji, endemskog tipa. Nije valjda već ona reparirana kojih se mala gomilica pojavila na oglasima i ovog foruma i šit sveta?
Koristio sam ja godinama 8800GT koja je imala takvo talasanje, ali joj nista drugo nije falilo. Prvo me nerviralo, a onda sam se navik`o ko lud na crno. Ako imas garanciju menjaj, mada je tako nesto vise odlika repariranih kartica koje retko imaju garanciju.
Meni to vise lici na problem sa prijemom video signala tj nesto na relaciji prilikom osvezenja monitora.. Steta sto nemas DVI pa da probas a nebi bilo lose da kartu odneses kod nekog ko ima malo napredniji monitor sa DVI ili HDMI pa da probas cisto da razbijes neke predrasude..
To talasanje moze da bude i neka smetnja..Tv kartica ume da pravi problem,kabl,struja itd..
No probaj kartu kod nekog drugog,to ti je najpreciznija opcija..
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Mushkin Redline 16 GB/MSI GTX680 Lightning/MSI GTX 660 Ti PE/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda
Zašto ne bi dao kad igra nije skupa i vredi svoju cenu? Čak i Battlefield 3 se prodaje po 12 evra, to tek vredi, dok je L4D2 bio 2.5 evra prošle nedelje.
Neke igre ipak vredi kupiti, a CS:GO neće biti crackovan uopšte... __________________ Scourge of PCBerza
:: Igrao sam kanter 1.5 1.6 condition zero i source nisam ni pola dinara dao tako da sto bi sada dao :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: Mushkin Chronos 180G :: GTX 58 :: ::
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: Igra moze da se nadje za 800 dinara,i kraj kad ti se igra igra ti se kad ne nista,jebes 800 dinara :: :: A idealno je ako nabavite Battlefield 3 za 2-3k dinara,ja sam u fullu Standard+Premium za 2k,znaci nov acc nista igrano nije :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Ljudi šta ste se istripovali, kakvi hladni lemovi, reparirane karte, škartovi, kablovi i reklamacije?? Iz čovekovog izlaganja apsolutno je jasno da je jedini problem V-Sync. To što mu se sada prvi put dešava je očigledno zato što sada prvi put ima karticu sa Adaptive V-Sync-om i verovatno je softverski konflikt u pitanju. Grafička je apsolutno ispravna, tu nema sumnje. Dešava se da igre iz nekog razloga ne kontaju kada se u njima pali V-Sync što sam i lično par puta iskusio. Čovek jasno kaže da čim upali V-Sync talasanje nestaje, i to je to. Ako ne pomogne u igri onda isforsiraj V-Sync u NV Control Panel-u i nemaš zime. Čemu puštati grafiku da renderuje 60+ fps-a kad i onako monitor ne može da ih prikaže. Zato i postoji fps limit, koliko herca ekran toliko frejmova i ćao, šta će ti više. Ja svakako držim upaljen V-Sync u NVCP-u jer ne želim uopšte da razmišljam da li je upaljen u igri ili nije. Sve jasno kao dan! Živ bio!
Ipak nije normalno da mu pokazuje horizontalne linije ,pa sta god ukljucio.Vrlo lako moze da bude do drivera.
:: Ljudi šta ste se istripovali, kakvi hladni lemovi, reparirane karte, škartovi, kablovi i reklamacije? :: Iz čovekovog izlaganja apsolutno je jasno da je jedini problem V-Sync. To što mu se sada prvi put dešava je očigledno zato što sada prvi put ima karticu sa Adaptive V-Sync-om i verovatno je softverski konflikt u pitanju. Grafička je apsolutno ispravna, tu nema sumnje. Dešava se da igre iz nekog razloga ne kontaju kada se u njima pali V-Sync što sam i lično par puta iskusio. Čovek jasno kaže da čim upali V-Sync talasanje nestaje, i to je to. Ako ne pomogne u igri onda isforsiraj V-Sync u NV Control Panel-u i nemaš zime. Čemu puštati grafiku da renderuje 60+ fps-a kad i onako monitor ne može da ih prikaže. Zato i postoji fps limit, koliko herca ekran toliko frejmova i ćao, šta će ti više. Ja svakako držim upaljen V-Sync u NVCP-u jer ne želim uopšte da razmišljam da li je upaljen u igri ili nije. Sve jasno kao dan :: Živ bio!
To je aspolutno nemoguće, drajveri za nvidiu rade uvek i svuda, iz karte izvlače i poslednji atom snage a oko sebe šire prijatan miris limuna, naravno osim kada to ne rade.
Ja bi tu na svež sistem stavio igru s kojom sad imaš problema, izmenjao nekoliko drajvera pa ako i dalje bude problema nosio to na reklamaciju. Nema ti šta da se drndaš i podešavaš, mora da radi out-of-the-box pa da ga jebeš, nije to amd.
:: Ipak nije normalno da mu pokazuje horizontalne linije ,pa sta god ukljucio.Vrlo lako moze da bude do drivera :: :: :: :: Ljudi šta ste se istripovali, kakvi hladni lemovi, reparirane karte, škartovi, kablovi i reklamacije? :: :: Iz čovekovog izlaganja apsolutno je jasno da je jedini problem V-Sync. To što mu se sada prvi put dešava je očigledno zato što sada prvi put ima karticu sa Adaptive V-Sync-om i verovatno je softverski konflikt u pitanju. Grafička je apsolutno ispravna, tu nema sumnje. Dešava se da igre iz nekog razloga ne kontaju kada se u njima pali V-Sync što sam i lično par puta iskusio. Čovek jasno kaže da čim upali V-Sync talasanje nestaje, i to je to. Ako ne pomogne u igri onda isforsiraj V-Sync u NV Control Panel-u i nemaš zime. Čemu puštati grafiku da renderuje 60+ fps-a kad i onako monitor ne može da ih prikaže. Zato i postoji fps limit, koliko herca ekran toliko frejmova i ćao, šta će ti više. Ja svakako držim upaljen V-Sync u NVCP-u jer ne želim uopšte da razmišljam da li je upaljen u igri ili nije. Sve jasno kao dan :: :: Živ bio!
Tu si u pravu, mada ja iskreno mislim da se on nije baš precizno izrazio jer u jednom momentu pominje linije dok u drugom kaže talasanje. Talasanje je ok poređenje za ono što se dešava bez V-Sync-a ali ovo sa horizontalnim linijama ni meni nije baš najjasnije. Bilo bi lepo da nam čovek okači fotku da vidimo na šta to liči i tako otklonimo svaku sumnju.
:: Ipak nije normalno da mu pokazuje horizontalne linije ,pa sta god ukljucio.Vrlo lako moze da bude do drivera :: ::
mozda je dirao kontakte za kartu rukama (lako se zaprljaju ti kontakti),pa se zato javlja senzacija,neka proba da sa svedjankom (suvom) ocisti kontakte gde (oni koji ulaze u slot).Ako ni to ne pomogne ,kao sto rekoh ,moguce driver.Da li se to desava i sa original MSI driverom koji su dobio uz grafu?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.