Poceo sam da pikam battlefield 3 i hteo bih malo vise fpsa i malo da sibnem detalje jos sa high na ultra pa sam nesto kontao da uzmem gtx 660 od msi-a twin frozr karta je 23 000 dinara koliko vidim i deluje ok na oc mogu da zaboravim to sam skontao,ostalo je sve ok.Sad me zanima koliko da trazim za moju 460 ima jos 2g garancije tj treba mi neka realna procena i ako neko ima neki bolji predlog za upgrade neka sl predlozi.Pozz i unapred hvala!Inace ako neka pika bf3 neka se javi za neki ts skype i td....
oko 80e ako je sa 1gb memorije Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: Poceo sam da pikam battlefield 3 i hteo bih malo vise fpsa i malo da sibnem detalje jos sa high na ultra :: pa sam nesto kontao da uzmem gtx 660 od msi-a twin frozr karta je 23 000 dinara koliko vidim i deluje ok na oc mogu da zaboravim to sam skontao,ostalo je sve ok.Sad me zanima koliko da trazim za moju 460 ima jos 2g garancije tj treba mi neka realna procena i ako neko ima neki bolji predlog za upgrade neka sl predlozi.Pozz i unapred hvala!Inace ako neka pika bf3 neka se javi za neki ts skype i td... :: :: AMD Phenom II 955+CM 212plus/ASUS M5A97 Pro/MSI N460GTX-M2D1GD5/ASUS Xonar DG/PATRIOT 8GB (2x4GB)/SAMSUNG F3 500GB/ SEASONIC SS-620GM 620W/Cooler Master Elite 430+Lamptron FC4/DELL UltraSharp U2311H
Mene me zanima da mi ti reknes koliko ti imas fps-a na tom bf trenutno sa tom konfiguracijom i tom 460ticom? Neki prosek i neki minimum koji izvlacis...
8000 din plafon,identicna karta sa g garancije u emiju 10200 din. Nije reparirana a i da jeste ima 3g garanciju.
AMD FX 6100 @ 4,05 ghz 1,31v Gigabyte ga990xa ud3 12gb ddr3 (Patriot Viper 3 Black 2x4gb + KHX 2x2gb) Gainword Gtx 260 core 216 Lc power pro line 500w SSD Samsung 830 64gb+ Hitachi 1TB Sata 3 Logitech G 105 Steel Series Sen
Sto se tice gtx 460 karte,mogao bi oko 8k,prodaces sigurno vrlo brzo.
Nego kako majke ti igras bf 3 na high sa gtx 460,ja imam isti cpu i hd 6870 koja je jaca od te gtx 460 i da bih imao 60fps++ stalno u multi texture i mesh high,aa off,af x8-ostalo medium i jos se ne radi o full hd rezoluciji.
E sad jedino ako ti igras u 40fps,to je meni neigrivo.
Edit:Sad videh za isti novac imas Sapphire hd 7870 Twin Cooler,koji sigurno jaca kartica od gtx 660,e sad jedino ako ocesh nvidia.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Opet jos jedn neistina.. 7870 nije jaca kartica http://tpucdn.com/reviews/MSI/GTX_660_HAWK/images/perfrel_1920.gif drugo ako je verovati tom boost-u sa novim driverima onda u redu ali generalno neko ima skok neko nema i pitanje je koliki.. Druga stvar nVidia je izbacila novi driver i upravo se pominju skokovi u BF3 igri,ja jos nisam uporedjivao i ne mogu da pricam u svoje ime ali ima korisnika koji recimo prijavljuju ogromne skokove..
Cekam neki nov review gde ce biti ukljuceni i novi driveri tako da do tad ne padam na marketinske trikove by AMD!
P.S.U warheadu ima pomaka za crvene i 3d mark 2011 ..Za ostale igre ne znajem..
Intel 3930K@4.7 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Mushkin Redline 16 GB/MSI GTX680 Lightning/MSI GTX 660 Ti PE/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda
Okacio sam poslednji pravi review sa techpowerup i overall performanse. Ne znam na sta aludiras? Kopanje od jednog do drugog sajta kako se kome svidi me iskreno smaraju.. Daj da se dogovorimo sta cemo da koristimo kao referencu..
Okacio sam linkove korisnika koji su dali svoja iskustva,oni stoje iza njihovih reci a ja cekam sledeci review da vidim kako stanje stoji jer je ocigledno da ima pomaka u performansama ..Koliko?To je vec diskutabilno..
P.S.Probacu i sam..
Intel 3930K@4.7 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Mushkin Redline 16 GB/MSI GTX680 Lightning/MSI GTX 660 Ti PE/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda
Ne bacaj sad vodu gde vatre nema! :D Nisam ni kopao, vec citao pre metar dana, jer me interesuje doticna Asus kartica jer postoji mogucnost da je nabavim po ceni nizoj od maloprodajne. .) A test je odradjen, pise datum kada, sto znaci da u to vreme nisu ni postojali `perfomanse` drajveri a isto tako znamo koliko su ubrzanje dobili i AMD i NVIDIA sa novim drajverima, ne brini, pratim ja i zelene i crvene, ne patim ni od jednih ni od drugih, vec gledam svoj dzep. A i ti i ja znamo da je gtx 660 izmedju 7850 i 7870 po performansama.
Najzanimljiviji mi je deo nisam ni iz jednog tabora a najvise interesovanja imas za AMD i to najvise i pratis i sam tvoj stav zauzimas na osnovu svega toga. Stoga dzep filozofiju ostavi sa strane,jasno je cemu si opredeljen .
Nije problem,moze i ovako..Poslednji test GTX660 kartice..
Koliko vidim 7950 sa boost-om je na nivou GTX660 referentne..
A to sa performanse driverima i hypom koji je dignut nemam reci.. I sve to pred praznike,ma sta mi rece..Ne secam se kad je skoro pravljen review samo za driver.. Da ne znam AMD pa da i poverujem..Ali sto se tice Marketinga tu su nenadjebivi,pretezu samo tako..
Da poboljsanja ima ja ne sporim ali u kojoj meri?Reklamnoj ili onoj malo skromnijoj :) Ja i ti ne znamo da je GTX660 izmedju vec je GTX660 jaca karta od 7870,bar po poslednjem review-u izuzev tog performance drivera,videcemo sledeci review nekog hw-a.. Niti je bila izmedju a verujem niti ce biti jer se zna ko je tata na polju sw-a,to sto je amd postigao i koliko (opet kazem diskutabilno je) je za nV normalno iz drivera u driver pa ce situacija da se promeni vrlo brzo..
Ja ne oblikujem realnost u moju korist kao sto to vi radite,ja samo trazim istinu i zato i necu da precutim na ovakve opaske ,ovo ono,sitne lazi i navijanja..
Ako je performance driver stvarno doneo skok u BF3 ja to pozdravljam ali zelim da me neko i uveri.. Nista vise.Trazim li mnogo?
Nemoj nista da mi kacis nego se nakaci na MSN da ti nesto kazem a tice se upravo ove teme..
Haha sad ja tebi treba da kacim slike od 9200/9600 PRO/XT hehehe...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.