Tuga ziva.... Sta da vam kazem, cale hoce da kupi ssd i da na njega pakuje filmove i ostale gluposti, cuo je od kolege da umiru hardovi i da je buducnost `cvrsta` memorija... Mene ne zeli da poslusa za eksterni, ipak je kolega vec dugo godina u ovim vodama... HAAHAHAHAHAHAH
Malo se smejem, a onda mi je stvarno tuzna slika naseg (ne)informisanog i tvrdoglavog drustva, varvari su mala decica za nas...
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Tuga ziva... :: Sta da vam kazem, cale hoce da kupi ssd i da na njega pakuje filmove i ostale gluposti, cuo je od kolege da umiru hardovi i da je buducnost `cvrsta` memorija.. :: Mene ne zeli da poslusa za eksterni, ipak je kolega vec dugo godina u ovim vodama.. :: HAAHAHAHAHAHA :: :: Malo se smejem, a onda mi je stvarno tuzna slika naseg (ne)informisanog i tvrdoglavog drustva, varvari su mala decica za nas.. :: :: ::
Kako me nema brale, pa isti steam koristim i ostavio sam ga u temi za dotu2 ko hoce neka me doda za prijatelje, hajde dodaj pa da dobijes zasluzno objasnjenje za sve...
ggroyal
:: Ako, ako. Samo neka on uzme SSD :: :: Sto te nam na Steam, da opicimo neku Dotu 2? :
Re: Nemojte se zanositi da je 8800GTX sporiji od GTX295. U rangu je sa njom.
25.10.2012. 08:54
status: user broj poruka: 2076
sigurno je video temu pa editovao oglas, vise ne pise da je u rangu sa gtx295 Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.