Imam kabal MINI hdmi na HDMI tako da ti ne treba adapter, ali kabal mi je od 5 metara ne od 10.
Bolje ti je kabal ako ti odgovara jer adapter je malo veci pa na njega onda ide kabal i ako ti komp ne stoji dole na patosu ume da se malo iskrivi, nista strasno ali ako to bude na duze staze (6 meseci/ godinu dana) moze da bude problem.
Mogu da ti posaljem mini HDMI na HDMI adapter ili mini HDMI na HDMI kabal od 5 metara.
Imao sam gtx 470 sa mini ulazom Ja sam adapter platio 500 din a kabal 800.
Sad imam gtx 670 sa hdmi ulazom pa su mi i kabal i adapter visak.
Ne moras da mi placas po toj ceni naravno, hocu da ti ucinim. ponudi slobodno neku cenu za koju smatras da je ok i po mene i po tebe i sta ti odgovara vise kabal od 5m ili adapter.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Pogledaj i u balkanskoj ulici firma silken.rs ja sam takodje bio u situaciji kao ti.Trebao mi je isti kabl mini hdmi na hdmi ali kraca duzina.I nasao u silkenu.Kabl je odlican a nije skup.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.