Planiram od plate (u novembru) da kupim neku graficku,do gore nevedene sume..ali ne znam sta je dobro?NIsam dugo pratio oglase i cene u radnjama,ali valjda ima da se uzme nesto dobro za te pare? Igre su prioritet :).. Jedino sto sam video,ima u Win-win-u HD6870 nova 24meseca gar. za 13.700din ili neka HD7850 ako ima do 16000din ili nesto drugo za te pare,sta je najboje naravno? Imam napajanje LC600H-12 v2.31 Maticnu(sugavu) M2N68-S UCC Procesor X3 440@3.5GHz(ne moze da se otkljuca) 8GB DDR3
Sto vise predloga to bolje(ako znate gde ima,jos bolje) :)
Ali da li ima da se uzme za 15-16h,to je pitanje?Dal se isplati uzimati neku gtx560-TI ili mozda ovu HD6870??Nisam pametan :)? E,da..Trenutno imam MSI HD6770 i hteo bih da je prodam,pa odma da pitam i za to..koliko bi para mogao da trazim?
P.S.Cini mi se da mi se ne isplati da prelazim sa HD6770 na HD6870..nije neki upgrade ?
sam ja i mislio...em je fabricki overkolokovana,em jako dobro radi,i tiha je i ne greje se skoro uopste...a u em*ju je imaju za nepunih 17.000,to je bas to sto je rekao on...
veoma tiha,jako brza,veoma hladna karta,i uz to jos fabricki OC...moze i softversko dizanje napona,ali ne sa MSI afterburnerom,vec jedino sa Sapphire-ovim trixx tool-om,znaci nemoj ni pokusavati sa MSI afterburnerom,ne moze,samo sa TRIXX-om se dize napon...ide na nekih 1.2 V,i trebalo bi da moze sa tim naponom da ide na 1200-1250MHZ gpu,a na 1300 memoriju i tako dobijas zver od karte,bice brza od npr GTX580 za 10-15%...
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.