Pitanje za experte za graficke: Igra (Virtua Tennis) trazi minimum neku od ovih gore pomenutih, 128 MB, da podrzava Shader 2, da je 100% DirectX 9.0c compatible + najnovije drajvere, normalno.
E, al` ima i dve otezavajuce okolnosti: Kum (za cijeg klinca ovo trazim) ima komp sa AGP a nije u prilici da ulazi u druge investicije (promena ploce, cpu, ram...), iz cega proiziliazi potreba da cena bude sto je moguce niza.
Zato i pitam kolege: postoji li neki model u rangu ove dve iz naslova, uz to da je AGP i jos da spada u donji cenovni rang?
Unapred hvala svima koji se na ovoj vrucini potrude da odgovore :-)
moze da se nadje isto tako za 80-90e, ova gore 6800 je mnogo bolja ali pitanje da li ce je naci,i da li napajanje moze da mu je izdrzi, ova je korektan izbor, mada ako mu nije zapelo, mozda bi trebalo da saceka 10tak dana, pasce pdv a i ati ce lansirati nove kartice pa ce jos pasti cene
Ja sam video i 7600gts u agp varijanti za nekih 85 eura..to bi ti bilo odlicno resenje..s njom ce moci da igra sve igre9naravno ne max. rezoluciji i sa high detaljima..ali ce mu potrajati dosrta dugo..).pozz
:: moze da se nadje isto tako za 80-90e, ova gore 6800 je mnogo bolja ali pitanje da li ce je naci,i da li napajanje moze da mu je izdrzi, ova je korektan izbor, mada ako mu nije zapelo, mozda bi trebalo da saceka 10tak dana, pasce pdv a i ati ce lansirati nove kartice pa ce jos pasti cen ::
Taj pad cena s padoom PDV-a nece se desiti bas za 10-ak dana, moje procene su 1 do 3 meseca iz razloga obrazlozenih u jednoj od tema od pre par dana koja se nalazi u odeljku `Trziste` na ovom forumu. Da ne bude posle `drugi su mi za sve krivi`!!!
Moze da radi i na 6600,ali se njemu ne isplati da kupuje polovnu 600 sada,jer za 80 eur amoze da kupi dota jaku graficku,mnogo jacu od 6600,a to je 7600gs...pozz
Najbolje ti je da uzmes neku 6200 kartu, to mozes naci po oglasima za 25-30 evra, mislim da je nova oko 40-45. Kartica ima PixShader 2.0 i bice ti dovoljna za igrice kao Virtua Tennis 3.
Ne vredi sada da bacas 80-90 evra na AGP karticu jer ces svakako morati da za nekoliko meseci uzmes bolju plocu i procestor a onda ces uzeti i neku PCI Express karticu.
Vidim da su svi predlozi u vezi nVidia, niko ne pominje nijednu Ati. Znaci li to da nema AGP modela koji su nasledili 9800 (nesto bolji ili bar jednaki), ili...?
Modeli koje smo ti predlozili iz nVidie nemaju konkretnog suparnika iz ATI-ja,jer su sve ove nVidia kartice mnogo bolje nego ATI-jeve u tom rangu..Pozz
A od kuma imas ati 1650pro ddr3 za nekih 90⬠i to je to, neka prica ko sta hoce ali on je jako blizu 7600gt, malo iza ali jako blizu, a XT varijanta je skuplja i bolja od 7600gt.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: :: Vidim da su svi predlozi u vezi nVidia, niko ne pominje nijednu Ati. :: Znaci li to da nema AGP modela koji su nasledili 9800 (nesto bolji ili bar jednaki), ili... :: ::
@ ludi ZAKON je usvojen i objavljen je u sluzbenom glasniku mislim juce,tako da 8mi dan stupa na snagu znaci negde najkasnije do 15 ako ne u pre mora da se smanji pdv, nema sta da mislis
Imam doticnu igru i igram je na 6800gt kartici koja je trenutno na prodaju. Potrazi malo po oglasima(nisam siguran da li smem da se reklamiram ovde)
:: Pitanje za experte za graficke: :: Igra (Virtua Tennis) trazi minimum neku od ovih gore pomenutih, 128 MB, :: da podrzava Shader 2, da je 100% DirectX 9.0c compatible + najnovije drajvere, normalno :: :: E, al` ima i dve otezavajuce okolnosti: :: Kum (za cijeg klinca ovo trazim) ima komp sa AGP a nije u prilici da ulazi u druge investicije (promena ploce, cpu, ram...), iz cega proiziliazi potreba da cena bude sto je moguce niza :: :: Zato i pitam kolege: postoji li neki model u rangu ove dve iz naslova, uz to da je AGP i jos da spada u donji cenovni rang :: :: Unapred hvala svima koji se na ovoj vrucini potrude da odgovore :- :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.