Zanima me šta vi mislite: da li se isplati ova promena ili imate neki bolji predlog? Znam da postoje mnogo bolje kartice, ali me interesuje nešto u cenovnom rangu 8500GT (90 - 100â¬).
Bolja ti je varijanta da uzmes 7600 gt, otprilike je ista cena a bolje performanse, 8500 izbegavaj,isto ti je rang kao i tvoja stara grafika u odnosu na celu paletu nove linije 8xxx, ako imas para uzmi 8600 minimum pozdrav
Ne nikako 8500gt, neupotrebljiva je...nema sanse sa njom da igras dx10 igru kako treba...radice ali jedva, a to nije to...idi minimum ako imas para na 8600gts, ako ne onda 8600gt koja je jeftinija za nekih 50e...8600gts ti je oko 200e
Bolje stekaj pare kada padnu cene seriji 8 i onda kupi neku kvalitetnu kartu...ako ti je hitno mislim da ti je najbolje resenje 7600gt,jer ce moci da odradi sve sto ti treba..Pozzz
ljudi ja sam skoro uzeo celu masinu ui u njoj gainward 7600gt imao sam malih problema sa njom (otiso ram) no nije ni gitno vazno je da nisu imali da mi daju drugu pa su mi u zamenu za nju dali 8600gt isto gainward i moram da kazem da je mnooooogo bolja od 7600 gt
pisem ovo zato sto sam citao nekoliko testova u kojima pise da je 8600gt samo u 3dmarku vca brojka i da je u praksi cak i losija od 7600
sad kako god kod mene se pokazala mnogo bolje bas se oseca razlika i nije duplo skuplja od 7600
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.