Pozdrav imam mali problem sa ovom grafom naime ovaj kuler sam stavio na nju Arctic Accelero Twin e sad temperature mi luduju preko 100C idu pokusao sam promenom paste ali nepomaze nista,zatim sam flesovao graficku ali i dalje je ista temperatura,dali zna neko u cemu je problem? garanciju nemam :( neznam vise sta da joj radim
Asus Maximus Rampage Intel Core 2 Quad 6600 3.6Ghz Thermalite ifc 14 Saphire 4890 1gb 2x2Gb 1066 Black Dragon Samsung F3 1Tb SilverStone 500w
da nisi lepo dotegao kuler. Isto tako pretpostavljam da ti je normalno radila grafa (bez velikih temperatura) sa fabrickim hladnjakom. Ali da ne bi previse `nabadali`, detaljnije opisi sta si uradio, da li se pregrevala i pre stavljanja hladnjaka itd. Sad kad surfujes, kolike su temperature? br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Ma nema veze to s kulerom imam kuci jos jedan spire slimod 282 ista prica sa obadva kulera napajanje je od 600w neverujem da je do njega,najvise sumnjam da je otisao cip koji regulise napon Asus Maximus Rampage Intel Core 2 Quad 6600 3.6Ghz Thermalite ifc 14 Saphire 4890 1gb 2x2Gb 1066 Black Dragon Samsung F3 1Tb SilverStone 500w
evo ovako probao sam svastsa turio drugi bios,menjao pastu,drugi cooler,spustao voltaze ali uglavnom karta ima bag znaci kako pustis bilo furmarak ili 3d mark u roku od 3 sek je vrela i restartuje komp.temp dodje do 105 110c i bum.uglavnom ja msm da daje mnogo struje cipu i da je tu ceo problem
Asus M4A88T-V Evo/USB3 AMD Phenom 2 960T BE 4.0Ghz NH D14 MSI Hawk GTX460 1Gb Mushkin Black Line 2x2GB 1600Mhz CL7 Samsung F3 1Tb SilverStone 500w
probaj ziletom da odvojis gornji hladnjak sa GPU-a ... nezno da ne odrezes koji condenzator ... odvoji hladnjak i ocisti i zameni pastu izmednju samog chipa i primarnog hladnjaka ... ostalo standardno spoji ...
:: evo ovako probao sam svastsa turio drugi bios,menjao pastu,drugi cooler,spustao voltaze ali uglavnom karta ima bag znaci kako pustis bilo furmarak ili 3d mark u roku od 3 sek je vrela i restartuje komp.temp dodje do 105 110c i bum.uglavnom ja msm da daje mnogo struje cipu i da je tu ceo proble :: :: :: :: Asus M4A88T-V Evo/USB3 :: AMD Phenom 2 960T BE 4.0Ghz NH D14 :: MSI Hawk GTX460 1Gb :: Mushkin Black Line 2x2GB 1600Mhz CL7 :: Samsung F3 1Tb :: SilverStone 500w :: :: :: ::
Jedino sto mi pada na pamet (posto kazes da nemas garanciju a uzeo si skorasnju kartu) je da ti je neko uvalio Gainward ili sl reconditioned kartu bulja proizvodjaca. To kako si ti nabavio kartu je macka u dzaku
1. Odakle si? 2. gde si kupio karticu i kada? 4. Odakle je prodavac kartice? 5. Da li je kartica ikada radila normalno?(mislim na temperature) 6. Nema :)
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Pozdrav imam mali problem sa ovom grafom naime ovaj kuler sam stavio na nju Arctic Accelero Twin e sad temperature mi luduju preko 100C idu pokusao sam promenom paste ali nepomaze nista,zatim sam flesovao graficku ali i dalje je ista temperatura,dali zna neko u cemu je problem? garanciju nemam :( neznam vise sta da joj radi :: :: Asus Maximus Rampag :: Intel Core 2 Quad 6600 3.6Gh :: Thermalite ifc 1 :: Saphire 4890 1g :: 2x2Gb 1066 Black Drago :: Samsung F3 1T :: SilverStone 500w
:: inace nema brines, Thermi je i pravljen za visoke temparature, ako padne ispod 70 :: to je vec ozbiljan razlog za briga.. :: :: Mozda ti brljave senzori, jesi li pipao hladnjak? (ali ne jezikom, kako ce dezurne budale da ti predloze :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.