Koliko vrede da se prodaju dve ati sapphire 5870 istekla garancija i dal neko zna kad stizu nove grafe, cini mi se da novi radeon uskoro izlazi ili da idem na gtx 680?
Ja bih na tvom mestu sacekao novi izlazak grafickih karti, a te karte jos malo zadrzao. Ako bi voleo da pazaris u skorije vreme, i tako si odlucio...onda, 7970 lightning Razmisli o ovom modelu, relativno je povoljna cena:
:: Koliko vrede da se prodaju dve ati sapphire 5870 istekla garancija i dal neko zna kad stizu nove grafe, cini mi se da novi radeon uskoro izlazi ili da idem na gtx 680
Vidis, ja ne bih rekao da je tako. Kako objasnjavas onda, da kod zivotinjskih konfiguracija trpaju cetiri lightning-a? edit: dao si test sa modelom od 925mhz, ja pominjem ghz edition
:: Pa i treba da kostaju isto :: Skoro istih su preformansi + - 5% http://goo.gl/QZw8 ::
Sve je to u redu, ali niko ne moze da me demantuje, da AMD trenutno ima bolje cene, nekako je bolje pozicionirao svoje karte. Gde je u ovoj prici 7950 sa fantasticnom cenom i vrhunskim potencijalom da dostigne vrednosti 7970(neki kazu i prestigne)?
:: Da obe su obicne karte u testu :: :: isto tako ima i nasvirana gtx 670 fabricki :: + mesta za rucni oc. :: Kao moja karta
Koliko gledam po testovima tu su negde, a nVidia jeftinija (nereferentni Asus DC2 modeli)
:: Sve je to u redu, ali niko ne moze da me demantuje, da AMD trenutno ima bolje cene, nekako je bolje pozicionirao svoje karte :: Gde je u ovoj prici 7950 sa fantasticnom cenom i vrhunskim potencijalom da dostigne vrednosti 7970(neki kazu i prestigne) :: :: :: :: Da obe su obicne karte u testu :: :: :: :: isto tako ima i nasvirana gtx 670 fabricki :: :: + mesta za rucni oc. :: :: Kao moja karta :: ::
Moja prica se odnosi na sam vrh ponude, i model ispod. Iskreno bih voleo da vidim kako bi radile dve 7850, zato sto mislim da je sjajna karta i cena, iako sam vise opredeljen za jednu, ali jacu kartu.
ja sad zivim u cro i moze se bolje prodati jer su cene vece zbog poreza, otisle grafe za 282e :) imam 5770 dok ne izadju nove serije, i onako sad samo igram dotu 2 :)
Ako nemas 3 monitora tj 3 x 1920 x 1080, i ako ne planiras na tome da nasviras igre do kraja,tipa bf 3 na ultra, i igras tako nesto bare 1 h dnevno svaki dan...., u tom slucaju stavi prst na celo i razmisli sto uopste planiras kupovinu najjace single kartice...
Ako imas 1 monitor 1920 x 1080,1200, ili cak i veci sa vecom rezolucijom, a volis svremena na vreme da probas novije igre,testove, kupi brate mili Nvidia gtx 660 za 200 evra i miran si , ako neces nju oces amd nadji 7850...
dakle do ~200 evra,nista vise od toga,u slucaju da je povoljno..
Najbolje je da gledas nesto u oglasima do 150 evra, kasnije ako ti treba snage dogodine, prodas tu kartu za ~ 100 evra,kupis drugu bolju za 150 evra, i tako svake godine si u toku, imas najnoviju grafu pikas sve najnovije...
zaista graficka karta je nesto sto se jako brzo prevazilazi novijim kartama,a cena pada enormnom brzinom. Sad zbog krize malo je sporije,ali i dalje je to isti fazon....
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.
:: ja sad zivim u cro i moze se bolje prodati jer su cene vece zbog poreza, otisle grafe za 282e : :: imam 5770 dok ne izadju nove serije, i onako sad samo igram dotu 2 : :: :: intel i7 920, intel 330 120gb ssd, 5870 CF,AR II E,corsair hx1000w,corsair h50, patriot viper 3x2gb ddr3, 2xf3 1tb, f4 2tb, wd 1tb,haf 932 :: :: :: ::
Imam 5770 i dovoljna mi za sada, kad budem hteo da igram jace igre uzecu nereferentnu high end kartu al sacekacu neko vreme, dobro sam iskoristio da prodam dok jos nesto vrede 5870ce. Razlog kupovine je i entuzijazam za neke glupost...
:: Ako nemas 3 monitora tj 3 x 1920 x 1080, i ako ne planiras na tome da nasviras igre do kraja,tipa bf 3 na ultra, i igras tako nesto bare 1 h dnevno svaki dan...., u tom slucaju stavi prst na celo i razmisli sto uopste planiras kupovinu najjace single kartice.. :: :: Ako imas 1 monitor 1920 x 1080,1200, ili cak i veci sa vecom rezolucijom, a volis svremena na vreme da probas novije igre,testove, kupi brate mili Nvidia gtx 660 za 200 evra i miran si , ako neces nju oces amd nadji 7850.. :: :: dakle do ~200 evra,nista vise od toga,u slucaju da je povoljno. :: :: Najbolje je da gledas nesto u oglasima do 150 evra, kasnije ako ti treba snage dogodine, prodas tu kartu za ~ 100 evra,kupis drugu bolju za 150 evra, i tako svake godine si u toku, imas najnoviju grafu pikas sve najnovije.. :: :: zaista graficka karta je nesto sto se jako brzo prevazilazi novijim kartama,a cena pada enormnom brzinom. Sad zbog krize malo je sporije,ali i dalje je to isti fazon... :: :: :: asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135 :: :: :: ja sad zivim u cro i moze se bolje prodati jer su cene vece zbog poreza, otisle grafe za 282e : :: :: imam 5770 dok ne izadju nove serije, i onako sad samo igram dotu 2 : :: :: :: :: intel i7 920, intel 330 120gb ssd, 5870 CF,AR II E,corsair hx1000w,corsair h50, patriot viper 3x2gb ddr3, 2xf3 1tb, f4 2tb, wd 1tb,haf 932 :: :: :: :: :: :: :: ::
Ujka me nesto napade, a ne zna ni da prica .. Ne shvata da nema cistu krv, i da je u pitanju miks najgore varijante :DDD Kao kada ja napravim miks, i skupim ekipu za cs 1.6 AHHAAHAHAHAHHAAH
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.