lenjost...intel HD 3000...i bajati drajveri whql za W7 X64
STRANA 1 OD 1
savatije
lenjost...intel HD 3000...i bajati drajveri whql za W7 X64
07.10.2012. 14:11
T47962
status: user broj poruka: 1121
elem...mrzelo me, dok mi nije dopizdelo da mi u scrollu ostane po pola neke linije na ekranu. Oborim sistem pre par meseci, uredno povucem sve drajvere sa sajta proizvodjaca i sve je o.k. ali po neki put se desi gore navedeno s.anje, ko velim: rabim operu, pa je to normalno.Uredno odradim update win.a ( legalnog home premium x64 ( molim bez komentara na ovo))...i stvar ista... ubijem danas lenjost viškom vremena, skinem video drajver za krš od Intel HD 3000, direktno sa intelovog sajta ( gde kažu ako vaš prodavac ili imate OEM...bla bla bla...mi ne garantujemo bla, bla bla)...i gle čuda: U onom win s,anju za ocenu rada Video za aero, sa 5,6 ode na 6.3. nije malo. Novi drajver toplo preporucujem svima koji gaje ovu integrušu. moj stari drajver je bio 8,15,10,26,96 ( sa OEM diska, a W7+SP1(dobijen pri kupovini sa sve hologramima) nije smatrao da postoji update) novi je ( koji preporucujem): za vaš OS ..negde ovde : http://goo.gl/AYNLu
E pa, vidis da se lenjost ne isplati! Ja sam, nedavno, skinuo...
07.10.2012. 15:54
status: user broj poruka: 10999
najsveziji drajver za ``video-odeljak`` SandyBridge-a, iako nikada ne koristim isti. Ko velim: nek` se nadje za zlu ne trebalo (zadovoljio sam se time sto sam se uverio da ``ugradjena karta`` dobro radi i ponovo presao na GeForce)...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.