Imam problem koji me malo i nervira pravo da vam kazem. Kupio sam monitor godinu dana star od strica LG Flatron W2230S. Sve super i podesavao sam rezolucio sve ok, stavim manju rezoluciju on je prevuce preko celog ekrana mada od jedanput sad kad stavim manju rezoluciju za wide on skupi sliku aj to nema veze stavicu maksimalnu rezoluciju ali kad igram recimo Civ 5 tu mi je manja rezolucija on mi skupi sliku nepusti je preko celog ekrana e to me strasno nervira. Kako to da resim? Graficku imam 8600 gt.
Nece to probao sam odma on smanjuje po 5 centimetara sa strane u zavisnosti od rezolucije a ja bih teo da je rasirim preko celog ekrana recimo 1600-900
Ne trebaju ti drajveri za monitor, cak i da nadjes taj disk neces resiti problem, to ti samo instalira njihov shop center i slicna sranja da te davi sa vestima i novim proizvodima.
Uradi ovo sto sam ti rekao cackaj drajvere, sad sam tek video da imas nvidiju, ako tu ne iskopas nista, PODESAVAJ MONITOR. Koliko godina imas, znas engleski?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Znam engleski a presao sam 30 god. Kada stavim na manje rezulucije tipa 1024-756 onda mi pusti igru preko celog ekrana ali kad hocu wide rezoluciju onda mi smanjuje dokle god nestavim na maksimalnu rezoluciju. tako isto i na desktopu se ponasa a i u igrama.
Taj rad, na poslu imam neku AMD pre dial up-a kartu, a kod kuce nikad nisam imao taj problem sa slikom ali znam da je moguce da to moze da se sredi u drajverima ali ne znam napamet bas tacne opcije koje si upravo naveo.
@markoin Ako to ne pomogne (a trebalo bi) cakaj podesavanja na samom monitoru, nesto od ta dva 100% resava problem.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647511. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.