Brza je od referentne Gtx660 Ti,u prinicipu sto odradi Gtx670 odradi i ova karta uz nesto manji fps koji nije kritican.Inace Zotac tradicionalno pravi dobre karte za Nvidia,sistem hladjenja je dobro odradjen ,manje se greje od MSI i Palit modela.
dobre stvari: -podrzava do 4 aktivna displeja ,surround igranje sa jednom kartom. -native full HDMi, displayport video output -podrska za PCIE 3.0 i DX 11.1 -podrska za CUDA i PhysX
lose stvari: -dinamicki OC ne moze da se iskljuci -manualni OC je vise komplikovan nego pre -ne postoji tehnlogija slicna AMD zerocore power(tester verovatno misli na totalno iskljucivanje druge karte u CF-u pri slabom loadu,ne verujem da je mislio na notebook ,gde postoji ova tehnologija koja totalno iskljuci kartu kada monitor ode u sleep mod)
Bilo kako bilo Techpowerup preporucuje ovu kartu,zato sto cenom vrsi pritisak na AMD model 7950 i ima bolji perfomanse per dolar ratio od 7950.
Inace kod Zotaca AMP znaci overklokovana verzija. Oni su odskora poceli da prave nereferentne karte inace su pre radili copy-paste sa nvidiom. Juce sam imao priliku da se poigram sa jednim racunarom Zotac ZBOX i odusevio me je na prvu. Izrasli su u ozbiljnu firmu.
Ortak je imao ZOtac gtx 285 AMP , i to je bila kartica za pamcenje, tako da ne bih rekao da zotac radi od skora....
Kod nas je sve od skora , kakvih firmi ima, kakvih grafickih karti, 80 % STVARI MI NE VIDIMO ZBOG JEB##NE DRZAVE I SISTEMA I KUR##E I MURTE ....
BITNO CIM IZADJE NOVI BMW X6 DA GA VOZE U GRADU PRE NEGO STO JE IZASAO U NEMACKOJ...
CIM SE POJAVILA PORSCHE PANAMERA OD MINIMUM 150 000 evra, SVI JE VOZE PO GRADU , NE SAMO U BG-U VEC I NOVI SAD,SUBOTICA, ZA OSTALE NEZNAM,OVIH IMA NA OGLASIMA NA NETU.....
MILIONI,KAMIONI,BOLI NJIH UVO,SEDNE U AVION,UZME KOMP SA TESLA GRAFIKOM,A MI OBICNI GRADJANI DA PALAMUDIMO OVDE NA FORUMU....
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.
:: Inace kod Zotaca AMP znaci overklokovana verzija :: Oni su odskora poceli da prave nereferentne karte inace su pre radili copy-paste sa nvidiom :: Juce sam imao priliku da se poigram sa jednim racunarom Zotac ZBOX i odusevio me je na prvu :: Izrasli su u ozbiljnu firmu :: :: :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
U poslednje vreme zujim dosta po centru i mogu ti reci da sam ostao bez teksta, bas zbog ovog modela! Nisam mogao da verujem koliko ih ima, bas sam skrenuo paznju devojcici i posle njih 7-8 sam prestao da brojim... edit: Sta to sve vredi, kada nece moci na crtu da mi izadje... 999cc, 200kg i 188kw ce ga cekati :P
:: CIM SE POJAVILA PORSCHE PANAMERA OD MINIMUM 150 000 evra, SVI JE VOZE PO GRADU , NE SAMO U BG-U VEC I NOVI SAD,SUBOTICA, ZA OSTALE NEZNAM,OVIH IMA NA OGLASIMA NA NETU....
Rekao sam da relativno od skora prave nereferentne modele. Sto se tice auta 100% si u pravu. Rodjeni brat mi radi u Porsche Grupi u Bg-u. i znam kako im ide prodaja [ nikad bolje ]
Pa koju brzinu da ostvari po nasim ulicama i putevima.... Taka kola se i kupuju da se pokazujes ... Barem iz licnog iskustva,taka kola samo i voze polako,blejace, i foliraju se..
Ali ko kupuje Range rover od minimum 120 000 evra i to ona sport verzija i neka HpE tako nesto, to kosta bre ko zna koliko... Zatim x6 brate pun grad,X5,x3,Q7,POrsche Cayenne - SVaka budala danas vozi Cayenne... Bmw 5 serija i 7 da ne spominjem... Mercedesi kakvi oces, naravno sad jos i panamere jbt, cim izasle svi ih voze...
Naravno da ce nekad da ih nagaze,al to mogu reci samo za lika koji vozi CRNI BMW X6 , sa prosirenim medjuosovisnkim rastojanjem,ogromnim crnim felnama, deluje mi ko neki Ac snicer ili tako nesto.. Posto se vidi da je CUSTOM VERZIJA... Jedino tog lika vidjam da hara ulicama,a buka iz motora je kao iz Harlija,dakle gde prodje sve se trese od dubokih i prodornih tonova motora,bukvalno se prozori tresu gde god da prodje...
Ostali svi voze Casual , znas ono, kupis kola od 200 000 + evra, i blejis po gradu,ides na kafice, ovo ono.... :-P
AL odakle, ODAKLE VISE, NIKAD VISE TAKVIH KOLA, svaka budala vozi takva kola sa barem 5000 kubika,a digli cene bre narodu se dize kosa na glavi i od 2000 kubika zbog registracije, pa jos cena goriva...Pa dokle vise...
Ono sto je bilo za vreme slobe je nista sta je nas snaslo i sta nam tek sledi.
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.
:: U poslednje vreme zujim dosta po centru i mogu ti reci da sam ostao bez teksta, bas zbog ovog modela :: Nisam mogao da verujem koliko ih ima, bas sam skrenuo paznju devojcici i posle njih 7-8 sam prestao da brojim.. :: edit: Sta to sve vredi, kada nece moci na crtu da mi izadje... 999cc, 200kg i 188kw ce ga cekati : :: :: :: CIM SE POJAVILA PORSCHE PANAMERA OD MINIMUM 150 000 evra, SVI JE VOZE PO GRADU , NE SAMO U BG-U VEC I NOVI SAD,SUBOTICA, ZA OSTALE NEZNAM,OVIH IMA NA OGLASIMA NA NETU.... :: ::
Ma ko zna od kad i prave, ovo da ortak nije nabavio bio, ja ti nebi sad ni pricao...
Poenta je da takve karte u zivotu necemo ni videti ovde... Samo dzabe drkamo po netu...
A da ih i ima, ko bi ih kupio ? realno .... Ko se razume u hardver,slab je sa lovom a i retko ko uzima tako jak hardver...
Ko se ne razume a recimo ima kesa,taj udje u radnju i oce sve najskuplje i najbolje,dakle gtx 680 ili 7970...Onda se lozi na to,gleda u prozirno kuciste i masturbira na komp, radi testovi i balavi na skorove :-D
Tako da ovakve karte jedino idu nekim znalcima koji znaju sta hoce :-D
:: Rekao sam da relativno od skora prave nereferentne modele :: Sto se tice auta 100% si u pravu :: Rodjeni brat mi radi u Porsche Grupi u Bg-u. i znam kako im ide prodaja [ nikad bolje :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Uvek je ZOTAC bio dobar ja ih znam od modela 9800 GT ,mislim da nije problem da se nabavi ,ide se preko kupuje se ,a mi inace pravimo situaciju gorom nego sto jeste.
:: Inace kod Zotaca AMP znaci overklokovana verzija :: Oni su odskora poceli da prave nereferentne karte inace su pre radili copy-paste sa nvidiom :: Juce sam imao priliku da se poigram sa jednim racunarom Zotac ZBOX i odusevio me je na prvu :: Izrasli su u ozbiljnu firmu :: :: :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
:: U poslednje vreme zujim dosta po centru i mogu ti reci da sam ostao bez teksta, bas zbog ovog modela :: Nisam mogao da verujem koliko ih ima, bas sam skrenuo paznju devojcici i posle njih 7-8 sam prestao da brojim.. :: edit: Sta to sve vredi, kada nece moci na crtu da mi izadje... 999cc, 200kg i 188kw ce ga cekati : :: :: :: CIM SE POJAVILA PORSCHE PANAMERA OD MINIMUM 150 000 evra, SVI JE VOZE PO GRADU , NE SAMO U BG-U VEC I NOVI SAD,SUBOTICA, ZA OSTALE NEZNAM,OVIH IMA NA OGLASIMA NA NETU.... :: ::
Znam tacno o cemu pricas, klinac koji jako agresivno i kurcevito vozi tu masinu. Kada sam malo bolje pogledao, shvatio sam da vise nema ni sraf od x6, vec je sve promenjeno i zbudzeno! Na haubi nema cak ni znak bmw-a, to je odradjeno u nekoj kuci, kao kod mercedesa(amg, brabus).. Ne znam, ne razumem se bas najbolje u sve to, moja strast su dva tocka.
:: Naravno da ce nekad da ih nagaze,al to mogu reci samo za lika koji vozi CRNI BMW X6 , sa prosirenim medjuosovisnkim rastojanjem,ogromnim crnim felnama, deluje mi ko neki Ac snicer ili tako nesto.. Posto se vidi da je CUSTOM VERZIJA.. :: Jedino tog lika vidjam da hara ulicama,a buka iz motora je kao iz Harlija,dakle gde prodje sve se trese od dubokih i prodornih tonova motora,bukvalno se prozori tresu gde god da prodje..
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.