da li bi smeo da stavim bratu 9800gtx evga na cooler master 460w? graficka zahteva 2 6-pin konektora,napajanje ima fabricki 1 6-pin ali imam adapter da od 2 molexa nabudzim jos 1 6pin.
Ostatak konfiguracije je athlon dual core na 2.8ghz,4gb ddr2 hdd 250gb sata i dva venta 12-ice...
inace nista nije nikada klokovano a napajanje je staro 2 godine...a pre je stajala klasicna graficka koja se napajala iz pci-e slota
Mozes opusteno. Kada vidim da ljudi voze 8800GT na kung fu napajanjima od 400 W i to bez problema vec 3-4 godine, mogao bi ti taj GTX i na tom CM od 460W. Ionako, imao sam slicnu konf. samo sa 8800GT, samo Intel E8400, pa na onom PSU calc mi je izbacivao nekih 350W minimum PSU.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: narode umesto gtx 9800gt stigla je gtx 285 koja zahteva 3x 6pin napajanje :: :: u kucistu imamo ovo napajanje proverio sam tacnu oznak :: :: http://www.desk.rs/Katalog/PregledDetalji.aspx?id=37895&type= :: :: smem li da uopste prikljucim ovo cudo a da ne spalim nesto i koje bi mi najjeftinije a dobro napajanje savetovali za ovo cudo ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.