uzeo sam u win winu Grafička kartica Outlet -VGA AMD Radeon 5750 MSI 1GB/DDR5,/DualDVI/HDMI/DP/Reparirana/128bit i prvo nisam imao vremena par dana da je probam napokon sam instalirao zadnji drajver sa ati-jevog sajta i sa DriverSweeperom ocistio n vidiu
cod 2 je bio instaliran i prilikom igranja javljaju se neki flesevi cudne crevene boje,ne preko celog ekrana,nego u donjem delu ekrana oko 2/5 monitora i to na 10 sekundi instaliram 4-ku cod ona jos na treningu koci pa nastavi i tako u krug(neigrivo) u setingu rezolucije monitora (wiew sonic 19 crt) mi daje opciju samo 60 herca asa 8600 sam je drzao na100 Na sajtu win wina vidim da nemaju na stanju vise ovih grafickih a imam godinu dana garancije sta mi je ciniti hvala na odgovorima
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: uzeo sam u win winu :: Grafička kartica Outlet -VGA AMD Radeon 5750 MSI 1GB/DDR5,/DualDVI/HDMI/DP/Reparirana/128bi :: i prvo nisam imao vremena par dana da je proba :: napokon sam instalirao zadnji drajver sa ati-jevog sajta i sa DriverSweeperom ocistio n vidi :: :: cod 2 je bio instaliran i prilikom igranja javljaju se neki flesevi cudne crevene boje,ne preko celog ekrana,nego u donjem delu ekrana oko 2/5 monitora i to na 10 sekund :: instaliram 4-ku cod ona jos na treningu koci pa nastavi i tako u krug(neigrivo :: u setingu rezolucije monitora (wiew sonic 19 crt) mi daje opciju samo 60 herca asa 8600 sam je drzao na10 :: Na sajtu win wina vidim da nemaju na stanju vise ovih grafickih a imam godinu dana garancij :: sta mi je cinit :: hvala na odgovorim ::
za malo i ja da pazarim istu.....dok nisam video reparirana..... inace kartica je sama po sebi odlicna... ( kad nije reparirana)...ali kad mi covek rece da je to iz sevira vraceno u prodaju sa 1 god garancije.... aj zdravo... dodam jos 3500 i uzmeme 6670 sa 1gb ddr5 i miran nema greske....
12.6 driver. 12.8 pravi njesra sa 5750, posebno sa WOT. Ja imam moju davno nabavljenu 5750 koja u donjem delu ekrana baca bele flash-eve, sto bi ti reko, i to sa 12.8
Pa ako je to istina i njemu se reši problem sa starijim driverom eto još jedne potvrde o kvalitetu ATI drivera. __________________ Scourge of PCBerza
:: 12.6 driver :: 12.8 pravi njesra sa 5750, posebno sa WOT :: Ja imam moju davno nabavljenu 5750 koja u donjem delu ekrana baca bele flash-eve, sto bi ti reko, i to sa 12. :: :: najidealnije :: idealno :: ::
Ovo je vec bogami 4-5 slucaj za koji cujem da je neko kupio repariranu i prakticno odmah mu je pravila problem. Moj prijatelj isto prosle god. uzeo repariranu i za nedelju dana kaput, odneo i ljudi mu lepo vratili novac. Tako da, sto neko rece, bolje je da juris kartu po oglasima, u garanciji, sa papirima, nego da uzimas te reparirane.
Druze procitaj moj post 2 ispod tvog oko kartice zamena za 7k dinara. Win Win je prevarantska firma i djubre. Vrati im karticu, uzece je na servis, i trazi im pare nazad.Ja evo cekam njihov retardirani servis da mi kao odobre zamenu, kad budu rekli da je odobreno, trazicu zamenu za 6941 dinar. Ta firma treba da se prijavi Inspekciji da prodaje defektnu robu. Zakljucak je sledeci. Vrati kartu,cekaj servis da odobri zamenu, trazi pare nazad i idi u Neku manju firmu i kupi nesto.Moja preporuka je Vip House u Plamoticevoj, ja sam imao izuzetna iskustva sa njima, i mogu da kazem da pored Nova kompjuters imaju mozda i najnize cene.
P.S. Meni je ovo 3ci put da menjam karticu kod tih lopova za 2 godine.sve u garanciji.
Imas 14 dana fore. Vrati, uzmi kes i bole te brige. A to sto je reparirana, trebalo je da pitas da li je sloserski, navodno `reparirana` od strane nekog cice s lemilicom iz drugog svetskog rata :), ili je pak fabricki reparirana. Neki moji drugovi su uzimali tako fabricki reparirane karte i dobro prosli (jos uvek rade, a to je bilo pre 2 godine), dok videh na benchu da su mnogi cupali kosu zbog njih. To ti je kocka, kako ti se zalomi. Dobro je sto uvek mozes da vratis. Naravno ako si kupio preko neta.
:: uzeo sam u win winu :: Grafička kartica Outlet -VGA AMD Radeon 5750 MSI 1GB/DDR5,/DualDVI/HDMI/DP/Reparirana/128bi :: i prvo nisam imao vremena par dana da je proba :: napokon sam instalirao zadnji drajver sa ati-jevog sajta i sa DriverSweeperom ocistio n vidi :: :: cod 2 je bio instaliran i prilikom igranja javljaju se neki flesevi cudne crevene boje,ne preko celog ekrana,nego u donjem delu ekrana oko 2/5 monitora i to na 10 sekund :: instaliram 4-ku cod ona jos na treningu koci pa nastavi i tako u krug(neigrivo :: u setingu rezolucije monitora (wiew sonic 19 crt) mi daje opciju samo 60 herca asa 8600 sam je drzao na10 :: Na sajtu win wina vidim da nemaju na stanju vise ovih grafickih a imam godinu dana garancij :: sta mi je cinit :: hvala na odgovorim ::
Tako sam i ja imao muke zbog monitora. Trebalo je da mi vrate novac jer je slika, ne drhtala, nego igrala u spazmoticnom ritmu :) Smucio mi se i telefon i pozivanje brojeva. Upoznao sam svakog radnika tamo i znao brojeve. Poslao sam mail da su u obavezi da mi vrate novac i da cu kontaktirati inspekciju. Tada oni zovu mene i daju mi broj izvesnog Djordja, ukoliko se dobro secam. Covek nikakav problem nije pravio, sve lepo i kulturno. Novac je sutradan uplacen na tekuci. Bitno je da pricas sa pravim ljudima ili da potegnes inspekciju :)
:: Druze procitaj moj post 2 ispod tvog oko kartice zamena za 7k dinara :: Win Win je prevarantska firma i djubre :: Vrati im karticu, uzece je na servis, i trazi im pare nazad.Ja evo cekam njihov retardirani servis da mi kao odobre zamenu, kad budu rekli da je odobreno, trazicu zamenu za 6941 dinar :: Ta firma treba da se prijavi Inspekciji da prodaje defektnu robu :: Zakljucak je sledeci :: Vrati kartu,cekaj servis da odobri zamenu, trazi pare nazad i idi u Neku manju firmu i kupi nesto.Moja preporuka je Vip House u Plamoticevoj, ja sam imao izuzetna iskustva sa njima, i mogu da kazem da pored Nova kompjuters imaju mozda i najnize cene :: :: P.S :: Meni je ovo 3ci put da menjam karticu kod tih lopova za 2 godine.sve u garanciji :: :: ::
sory sto se nisam javljao ranije sinoc nestalo struje ucelom kraju a danas sam radio uzeo samj ie kao fabricki reperiranu ( i 1 god garancije) to me je privuklo Doduse kada sam je otvorio iz kutije i kesice imala je na sebi i `zastitnu foliju preko kulera` reko ohho.. medjutim osecao se miruis kao napajanje iz majstorske radionice ali reko bice ok neznam sta mogu da mi ponude one ddr3 mi nisu nesto interesantne POVRACAJ NOVCA AKO NEMA DRUGE
:: sory sto se nisam javljao ranije sinoc nestalo struje ucelom kraju a danas sam radi :: uzeo samj ie kao fabricki reperiranu ( i 1 god garancije) :: to me je privuklo Doduse kada sam je otvorio iz kutije i kesice imala je na sebi i `zastitnu foliju preko kulera` reko ohho.. :: medjutim osecao se miruis kao napajanje iz majstorske radionice ali reko bice o :: neznam sta mogu da mi ponude one ddr3 mi nisu nesto interesantne :: POVRACAJ NOVCA AKO NEMA DRUG :: ::
probao drajver 12.6 a zatim i 12.7 isto se ponasa napajanje je ladno ko spricer nije cak ni mlako vratio neku nvidiu 7300 le 512-ca mislim 64bita ddr 2 cod 4 radi bez greske ide ona sutra na reklamaciju
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.