Da ugasio sam integrusu,i stavio 8500 GT da pali prvo, nije bacala sliku, a pomenuta grafa je probana na 2 racunara i radi normalno. Ne znam dal je riknuo slot ili nece svaka grafa. Jedino da probam opet jos neku graficku.
Hvala na pomoci , pomenut komp nije trenutno kod mene ovo sam pokusavao pre 15 tak dana, sve sam ovo probao sto si mi rekao i duvao slot, ali nista. E sad ja sam mislio da je problem do ove 8500 GT da nece da radi 4x Imao sam samo 9600 GT pored ove da probam, ali nisam hteo posto je napajanje kinezara, a i nema 6-pin za dodadtno napajanje.
Eh..sad 8500 GT dok je bila u PCIe slotu bila je topla , i sijala je lampica od slota. najjverovatnije da je PCIe x16 slot sjeban> To cu najpre da probam opet sa jos 2 grafike pa da budem sigura da nekupujem za dz. grafike!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.