Ako je referentna nemoj nista da te cudi, sasvim normalno. Pomiri se sa cinjenicom, ili menjaj kuler.
Kad se samo setim, pre god. dana, kada sam imao referentnu Radeon 6970, ma sacuvaj me boze koliko je urlala, pa to nije bilo normalno, toliko me je nerviralo, mesec dana sam jurio dobar kuler, da zamenim taj stock, i nigde nisam u tom trenutku nasao, i na kraju sam prodao tu kartu, doplatio malo i uzeo dve 6870 OC, non referentne. Nebo i zemlja sto se tice decibelaze.
Temperatura je dobra tako da komotno možeš u afterburneru da smanjiš maksimalan broj obrtaja za dvadesetak %, izgubićeš u ovom slučaju beznačajnih par stepeni ali će biti mnogo tiše.
Drago mi je i nek te sluzi u zdravlju, inace msi afterburner pa podesi dokle ti ne smeta buka ali da temp ne divlja, napravi 2d profil i sacuvaj i napravi profil za igranje i cao.
Pojacas valjda zvuk igre kad se igras ili stavis sluske realno...
Inace to je full load karte kad pravi 65c ili od 60%?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Nema. Narucio sam od WinWin-a i poslali mi SP536S7-CB, pa sam morao da vratim. Pitam jel` ima svrhe da narucim preko E***, kaze ne, isti uvoznik/isto sranje. Tako da ovaj kuler nigde ne moze da se nadje. Ako neko zna drugacije...
:: Odlicna stvar kao zamena za stok kuler i budzet hladnjak :: :: http://goo.gl/lDbV ::
+1 Auu kako se taj cuo. Taj nije bilo kada se zagreje cpu da poludi, on je bio lud cim ukljucish komp. Imao sam ga ali ne dugo, a i bio je skup mada je znao dobro da oladi.
i5-2500k Costa Rica @ 4.2Ghz ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.