Imam msi hd 7750 oc radeon i imam problem koji se javlja ponekad, npr sinoc se desio dva puta a to je da slika na monitoru pocrni. Niti se graficka ugasi jer bi monitor kukao kako nista nije ubodeno niti se monitor ugasi, samo crn ekran, komp nastavi da radi ne resetuje se. Nemogu nista da uradim osim da ga resetujem i onda bude sve u redu. Posto sam imao problema sa instalacijom drivera pocistio sam sve drivere iz safe moda sa driver sweeperom a kasnije sam probao i sa driver fusionom. Instalirao sam samo klot drivere. Moram da napomenem da sam kloknuo graficku ali posto sam imao isti problem i pre i posle to sam otpisao. Klokovao sam prema preporukama nekih benchmark testova. Mene gasenje monitora podseca kao kad pored montora ubodem i tv sa strane pa kad prebacim tv da bude prmaran na monitoru slika nestane. Zanima me da li je do drivera, do graficke itd. Sto se tice klokovanja koristio sam afterburner i kombustor i temp je jedva nabijala 53 stepena posle sat vremena rada. Ventilatori jedva dodju do 50%.
+1 A i slaba vajda od klokovanja te karte kad je ogranicena PCI-E slotom odakle i vuce struju, tj, nema 6 pin. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: A pre te karte si imao nvidiju? : :: :: Ako si imao problema sa instalacijom drajvera a sad ti ne radi kako treba nije problem ni do njih ni do grafičke već do sistema, reinstalacija sledi :: :: ::
ja sam isti problem imala sa karticom 5770 pre par godina a vidim da se taj problem javlja i kod tebe cak sa jos novijom kartom ocito je problem u samoj kartici iliti nije kompatibilna sa odredjenim matichnim plochama ili sta vec sve u svemu nikad vise necu kupiti amd jer mi precesto pravio probleme ostaje mi samo da predjem na nvidiu pa sta Bog da :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.