Ako iko ima ili zna nekog ko ima ili zna nekog ko zna nekog da zna da ima graficku MSI r6950 Twin Frozr II 2gb, a da je nije otkljucavao ili flash-ovao, zamolio bih samo da mi posalje kopiju originalnog bios-a, sto ce uraditi pomocu GPU-Z programa! Veliko hvala
Samo pazite sa GPUZ,mislim da ne skida ceo bios samo deo mada mozda grasim,mozda je kod novijih vec ispravljen ta greska...bolje da se skida sa ATIWinFlash ili nesto slicnom...
@Spec imam ja 6950tku otkljucanu u 6970tku, dakle identicna 6970tka po performansama i svemu.. verovatno bi je prodavao pa se javni ako si zainteresovan..
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.