Hteo bi da uzmem za neki komp graficku,al ne znam koju i gde da potrazim. Evo konfiguracije od tog komp-a...
Maticna: asrock n68-S Procesor:AMD athlon II X2 240 hard:500gb Ram:2gb Napajanje:500w Monitor:LG M2262Dp FullHD E sad mi treba neka graficka koja ce lepo da radi sa ovom konfiguraciom,al ne treba neka jaca jer se na kompu uglavnom igra od igrica Dota..A ostalo programi,net,muzika,filmovi itd... Koju preporucujete ?
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Hteo bi da uzmem za neki komp graficku,al ne znam koju i gde da potrazim :: Evo konfiguracije od tog komp-a.. :: :: Maticna: asrock n68- :: Procesor:AMD athlon II X2 24 :: hard:500gb :: Ram:2g :: Napajanje:500 :: Monitor:LG M2262Dp FullH :: E sad mi treba neka graficka koja ce lepo da radi sa ovom konfiguraciom,al ne treba neka jaca jer se na kompu uglavnom igra od igrica Dota..A ostalo programi,net,muzika,filmovi itd.. :: Koju preporucujete :: ::
Ja bi u ovoj priči pre stavio neku nVidia grafiku (na ploči ti je nVidia čip-set tj čip, bolje će se slagati) cenovnog ranga atija 7770 i ako koristiš win7 još 2Gb memorije, obzirom da im je cena smešna...
hmmm sad puno predloga.Al evo da malo smanjim predloge,pa mi recite do 70evra koju graficku ? :D Imam para i za mnogo skuplju,al mi se ne daje nesto puno para za graficku s`obzirom sta sad trenutno radim na kompu...Al otom potom,i procesor sam mislio da menjam al za sada nemam potrebe...A sto se tice ram memorije jos 2gb ide 100% ...
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: hmmm sad puno predloga.Al evo da malo smanjim predloge,pa mi recite do 70evra koju graficku ? :D :: Imam para i za mnogo skuplju,al mi se ne daje nesto puno para za graficku s`obzirom sta sad trenutno radim na kompu...Al otom potom,i procesor sam mislio da menjam al za sada nemam potrebe...A sto se tice ram memorije jos 2gb ide 100% .. :: :: ::
:: hmmm sad puno predloga.Al evo da malo smanjim predloge,pa mi recite do 70evra koju graficku ? :D :: Imam para i za mnogo skuplju,al mi se ne daje nesto puno para za graficku s`obzirom sta sad trenutno radim na kompu...Al otom potom,i procesor sam mislio da menjam al za sada nemam potrebe...A sto se tice ram memorije jos 2gb ide 100% .. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.