Ма исти курац...и онако ѕа све делл мониторе ЛГ производи панеле...само то многи `експерти`(bstaletic не кажем да си ти један од тих) са форума не знају па се пречесто може прочитати како је ЛГ срање итд...а уствари тотална контра...ЛГ је лидер на пољу панела и један од главних су иноватора...
Skyfire: ...frekfencija...
:: :: If wants and needs divide m :: Then I might as well be gone.. :: :: ::
Taj sam i ja nesto merkao, zaista extra kupovina, 27`, ips panel, atestiran sa potvrdom o kalibraciji ako mogu tako da kazem, bar je takva reklama, zaista jedna od najboljih kupovina trenutno za ulozeno/dobijeno. Reci mi molim te kakve su mu boje, back osvetljenje, crna boja, bela, jel ima probijanja, ghosting, bla bla, daj iznesi malo neke detaljnije utiske?? Ono sto sam ja video po netu, dizajn mu je vrhunski, nema sta, bas su se potrudili.
@NenadV Mozda da razmotris i IPS237L, s obzirom da planiras kupovinu monitora od 23`. .)
Ja sam prezadovoljan, nema probijanja, crna je OK, nisam primetio ghosting (mislim da je to prevazidjeno) ne igram neke zahtevnije igrice jer imam XBOX koji je prikacen na tv 46 inch ali namenjen je za igranje i za filmove jer ima cinema screen, boje su realne, nisam uopste cackao podesavanja za te pare mislim nema bolji, za iste te pare gledao sam i neki viewsonc ali sa TN panelom, ali ovo je ipak IPS. Sve uostalom ima da podesis u meniju ako ti nesto ne odgovara.
Razmisljao sam o DELL Ultrasharp U2312HM i vidim da je dosta hvaljen, zato mi malo pravi dilemu :) Jos jedno pitanje koliko je HDMI prikljucak bitan i moze li se nadomestiti nedostatak istog na ovim monitorima.
S` obzirom da ovaj monitor ima DVI prikljucak, koji ti je bitan za kacenje na komp koliko i HDMI, nemas nikakve razlike, i jedan i drugi su digitalni i tu nema dileme. Jedino gde mozes da primetis nedostatak HDMI-a je ako budes zeleo da kacis neku od aktuelnih konzola na monitor(xbox ili sony) ili eventualno neki drugi uredjaj, tipa dvd, bluray ili slican player, ali mislim da za to i nema nekog smisla jer ti planiras monitor od 23` pa ces ga verovatno koristiti samo za upotrebu na kompu i nista drugo.(predpostavljam) .)
:: Razmisljao sam o DELL Ultrasharp U2312HM i vidim da je dosta hvaljen, zato mi malo pravi dilemu : :: Jos jedno pitanje koliko je HDMI prikljucak bitan i moze li se nadomestiti nedostatak istog na ovim monitorima :: :: ::
Re: Kupi neces se pokajati= Nema rotiranja. Veliki minus!
18.09.2012. 22:04
status: user broj poruka: 10999
:: Ja sam prezadovoljan, nema probijanja, crna je OK, nisam primetio ghosting (mislim da je to prevazidjeno) ne igram neke zahtevnije igrice jer imam XBOX koji je prikacen na tv 46 inch ali namenjen je za igranje i za filmove jer ima cinema screen, boje su realne, nisam uopste cackao podesavanja za te pare mislim nema bolji, za iste te pare gledao sam i neki viewsonc ali sa TN panelom, ali ovo je ipak IPS. Sve uostalom ima da podesis u meniju ako ti nesto ne odgovara :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.